• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Wizyty u prostytutek. Wasze opinie.

Mężczyzna

SkowytMacochy

Nowicjusz
Jakie macie do tego podejście? Pytanie i do Pań i do Panów. Co sądzicie o samej prostytucji jak i o osobach korzystających z usług Pań i Panów prostytutek. Ja mam chyba dość niepopularną opinie na ten temat, a mianowicie korzystanie z usług prostytutki uważam, za coś co byłoby dla mnie uwłaczające. Mam 36 lat i nigdy, mimo wielu okazji sprzyjających temu, nie korzystałem z żadnego możliwego sposobu zaspokojenia się za pieniądze. Żeby była jasność, mam w dupie co, kto robi dla pieniędzy i na co, kto wydaje swoje pieniądze. Jest popyt jest podaż, jestem jednak ciekaw Waszego zdania w tym temacie.

Mężczyzna

MrFabian12

Seks Praktykant
mój znajomy miał przypadek, że był na wizycie, oczekiwał podstawy, poganiała go, zwrócił jej uwage, to ta zaczęła agresywnie się odnosić, wyzywała go od: śmieci, brudasów (gdzie serio miał higiene), chamów oraz karykatur faceta. Nawet powiedział że płaci to wymaga, natomiast po spotkaniu wypisywała SMSy z wyzwiskami i to jeszcze na poziomie szkoły podstawowej oraz nie potafiła ortografii

Kobieta

missprostitute

Podrywacz
mój znajomy miał przypadek, że był na wizycie, oczekiwał podstawy, poganiała go, zwrócił jej uwage, to ta zaczęła agresywnie się odnosić, wyzywała go od: śmieci, brudasów (gdzie serio miał higiene), chamów oraz karykatur faceta. Nawet powiedział że płaci to wymaga, natomiast po spotkaniu wypisywała SMSy z wyzwiskami i to jeszcze na poziomie szkoły podstawowej oraz nie potafiła ortografii
Następnym razem po prostu się najpierw umyj

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Ja mam chyba dość niepopularną opinie na ten temat, a mianowicie korzystanie z usług prostytutki uważam, za coś co byłoby dla mnie uwłaczające.
Ależ masz bardzo popularną opinię.

Mam 36 lat i nigdy, mimo wielu okazji sprzyjających temu, nie korzystałem z żadnego możliwego sposobu zaspokojenia się za pieniądze.
Też w tym wieku uważałem tak samo jak Ty. Potem przyszedł burzliwy rozwód, długotrwały i bez opcji na zaspokajanie potrzeb w "normalny" sposób bo byłem hmmm... prześladowany. Więc poszło to w stronę prostytucji, żeby upuścić trochę pary. I tak się zaczęło. Więc nie mów "nigdy".
Żeby była jasność, mam w dupie co, kto robi dla pieniędzy i na co, kto wydaje swoje pieniądze. Jest popyt jest podaż, jestem jednak ciekaw Waszego zdania w tym temacie.
I tak trzymaj, dopóki to, że ktoś korzysta z usług prostytutek nie ma na mnie żadnego wpływu to niech robi co chce, jego życie, jego pieniądze. I oczekuję tego samego wobec mnie, stałego bywalca :)

Mężczyzna

MrFabian12

Seks Praktykant
Następnym razem po prostu się najpierw umyj
Umiesz czytać ze zrozumieniem ? Nie ja tylko mój znajomy to po pierwsze, a po drugie, popierasz naruszenie art 216 kk przez tą „kobiete” ?

w ogóle wiesz co to znaczy szacunek czy nie?

ciekawi mnie co byś zrobiła gdyby twoja znajoma miała podobny przypadek to czy Tobie wesoło by było

Kobieta

missprostitute

Podrywacz
Umiesz czytać ze zrozumieniem ? Nie ja tylko mój znajomy to po pierwsze, a po drugie, popierasz naruszenie art 216 kk przez tą „kobiete” ?

w ogóle wiesz co to znaczy szacunek czy nie?

ciekawi mnie co byś zrobiła gdyby twoja znajoma miała podobny przypadek to czy Tobie wesoło by było
Serio, umyj się przed następnym razem i jeszcze mi podziękujesz