• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Wizyta u urologa

Mężczyzna

Deedawid

Cichy Podglądacz
Ja byłem u kilku urologów niestety panów gdyż kobiet urologów w moim mieście wtedy nie było. Ogólnie kiepsko się czułem będąc dotykany przez chłopa. Myślę, że większość urologów jest homo. Na szczęście jest coraz więcej kobiet urologów.
Umnie w okolicy raczej faceci a co do homo to myślę że są tak jak w każdym zawodzie a że każdy to nie sądzę

Mężczyzna

mastus

Seks Praktykant
Umnie w okolicy raczej faceci a co do homo to myślę że są tak jak w każdym zawodzie a że każdy to nie sądzę
A kto by taki zawód wybrał? No może nie każdy ale ci u których ja byłem to się dziwnie zachowywali. Na szczęscie jest teraz pani urolog w moim miescie.

Kogucik69

Biegły Uwodziciel
A miał ktoś sytuację, że podczas badania dostał wzwodu? Chce wybrać się do proktologa i urologa, ale wstydzę się wzwodu.

Mężczyzna

mastus

Seks Praktykant
Jasne, większość męskich ginekologów to napaleni erotomani a większość pediatrów to pedofile.
Zabłysnąłeś.
Odnośnie ginekologów to nie konicznie każdy od razu musi być erotomanem po prostu jak normalny zdrowy facet i ginekolog lubi kobiety i to jest ok. Natomiast urolog który sam wybiera taki zawód i ma świadomość że codziennie będzie miał kontakt z męskimi genitaliami musi mieć do tego prawdziwe powołanie..;)

Mężczyzna

mr13

Seks Praktykant
Też wolę, żeby kobieta macała mi klejnoty i wsadzała paluszek. A było tak przyjemnie, że chciałbym być badany codziennie.

Mężczyzna

Warszawiak82

Podrywacz
Cóż, idąc do lekarza, zawsze idzie się z jakimś problemem i bardziej jest człowiek zdenerwowany ewentualną diagnozą, niż skupia na ewentualnie erotycznej stronie takiej wizyty. Zatem jest to raczej mało erotyczne i podniecające doświadczenie, a zatem raczej wszystko jedno czy lekarz czy lekarka.

Mężczyzna

Krzysiek_Wro

Seks Praktykant
A kto by taki zawód wybrał? No może nie każdy ale ci u których ja byłem to się dziwnie zachowywali. Na szczęscie jest teraz pani urolog w moim miescie.
Ja pier***, Ty tak na serio? Czy dla Ciebie urologia kojarzy się wyłącznie z męskimi narządami płciowymi? Może Cię to zdziwi, zszokuje, wprowadzi w głębokie zdumienie - ale do urologa chodzą też kobiety, jak mają problemy z układem moczowym.

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
A nie boisz się, że Ci stanie?
Nie. Poza tym, zakładam, że lekarz/lekarka to osoba, która widziała wszystko i której nic nie zdziwi ani nie zaskoczy. Fizjologiczne reakcje są naturalne, a wzwód nie równa się mówienie obleśnych komentarzy ani molestowanie przecież.
Równie dobrze można by bać się wzwodu pod prysznicem w szatni od ciepłej wody. Normalka. Ciepło sprawia, że obiekty się rozszerzają, zimno, że się kurczą - dotyczy to także naczyń krwionośnych oraz ciał jamistych.

Mężczyzna

Hakuzery

Podrywacz
Równie dobrze można by bać się wzwodu pod prysznicem w szatni od ciepłej wody. Normalka. Ciepło sprawia, że obiekty się rozszerzają, zimno, że się kurczą - dotyczy to także naczyń krwionośnych oraz ciał jamistych.
Nigdy nie miałem wzwodu od ciepłej wody, to się nie boję brać prysznica, w męskiej łazience.

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Nie. Poza tym, zakładam, że lekarz/lekarka to osoba, która widziała wszystko i której nic nie zdziwi ani nie zaskoczy. Fizjologiczne reakcje są naturalne, a wzwód nie równa się mówienie obleśnych komentarzy ani molestowanie przecież.
Serio masz wzwód od samego brania prysznica? To jednak chyba nie jest takie normalne, no chyba że tam go mocno pucujesz...mydełkiem 😆