• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Wirtualna dominacja

Mężczyzna

shyman

Podrywacz
Jest ktoś chętny żeby mnie wirtualnie wyśmiać, poniżyć i upokorzyć ?
Będę wysyłał moje nagie fotki, chętnych zapraszam na priv
moje klimaty,też lubie być poniżany i upokorzony,dlatego na kamerkach pozwalam ludziom pisać co mam robić i w jakich pozycjach,mmm
wiecie,rozbieraja mnie do naga i ....już sie podniecam,piszą jak mam stanąć czy usiąść i walić podczas gdy oni piszą o mnie i śmieją się ze mnie

Mężczyzna

Messy Martin

Biegły Uwodziciel
moje klimaty,też lubie być poniżany i upokorzony,dlatego na kamerkach pozwalam ludziom pisać co mam robić i w jakich pozycjach,mmm
wiecie,rozbieraja mnie do naga i ....już sie podniecam,piszą jak mam stanąć czy usiąść i walić podczas gdy oni piszą o mnie i śmieją się ze mnie
Ja też uwielbiam jak mnie ktoś poniża i wyśmiewa (wtajemniczeni wiedzą o jakie klimaty chodzi)

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Mógłbyś opowiedzieć co robiłeś na tych kamerkach ;)

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
Ktoś tu widać przerabia jakieś trudne doświadczenia z dzieciństwa...
O ile szeroko rozumiane klimaty BDSM i fetyszowe są jeszcze jakimś bodźcem, który można uznać za atrakcyjny, o tyle wirtualne poniżanie, wyśmiewanie i upokarzanie to już coś, od czego raczej dużo lepsza jest psychoterapia.

Mężczyzna

adamski9211

Cichy Podglądacz
Chętnie pogadam tez to lubię jestem na whatsap +48453270966

Mężczyzna

Luho

Cichy Podglądacz
A co myślicie o exposingu? Nagie zdjęcia z dowodem lub innym dokumentem i dopiskiem typu "certyfikowana suka" w sieci można bardzo łatwo znaleźć. Uważacie, że to już przesada?