Jest ktoś chętny żeby mnie wirtualnie wyśmiać, poniżyć i upokorzyć ?
Będę wysyłał moje nagie fotki, chętnych zapraszam na priv
Powodzenia.Jest ktoś chętny żeby mnie wirtualnie wyśmiać, poniżyć i upokorzyć ?
Może się znajdzie jakaś chętna Pani lub Pan żeby popisaćPowodzenia.
moje klimaty,też lubie być poniżany i upokorzony,dlatego na kamerkach pozwalam ludziom pisać co mam robić i w jakich pozycjach,mmmJest ktoś chętny żeby mnie wirtualnie wyśmiać, poniżyć i upokorzyć ?
Ja też uwielbiam jak mnie ktoś poniża i wyśmiewa (wtajemniczeni wiedzą o jakie klimaty chodzi)moje klimaty,też lubie być poniżany i upokorzony,dlatego na kamerkach pozwalam ludziom pisać co mam robić i w jakich pozycjach,mmm
wiecie,rozbieraja mnie do naga i ....już sie podniecam,piszą jak mam stanąć czy usiąść i walić podczas gdy oni piszą o mnie i śmieją się ze mnie
Mógłbyś opowiedzieć co robiłeś na tych kamerkachmoje klimaty,też lubie być poniżany i upokorzony,dlatego na kamerkach pozwalam ludziom pisać co mam robić i w jakich pozycjach,mmm
wiecie,rozbieraja mnie do naga i ....już sie podniecam,piszą jak mam stanąć czy usiąść i walić podczas gdy oni piszą o mnie i śmieją się ze mnie
To też w sumie można podciągnąć pod BDSMKtoś tu widać przerabia jakieś trudne doświadczenia z dzieciństwa...
O ile szeroko rozumiane klimaty BDSM i fetyszowe są jeszcze jakimś bodźcem, który można uznać za atrakcyjny, o tyle wirtualne poniżanie, wyśmiewanie i upokarzanie to już coś, od czego raczej dużo lepsza jest psychoterapia.
Norma,zawsze musze być nagiMógłbyś opowiedzieć co robiłeś na tych kamerkach![]()
Nie powiem ale podniecające to jest, wykonywać tak czyjeś poleceniaWysyłali mnie też na ogród czy do samochodu zaparkowanego blisko domu,ale to było jak jeszcze mieszkałem w domku
![]()
Mnie to kręciNie powiem ale podniecające to jest, wykonywać tak czyjeś polecenia![]()
Chętnie pogadam tez to lubię jestem na whatsap +48453270966moje klimaty,też lubie być poniżany i upokorzony,dlatego na kamerkach pozwalam ludziom pisać co mam robić i w jakich pozycjach,mmm
To tak wyśmiewać wirtualnie to i ja mogę . Jedną laskę na forum jak wyśmiałem to więcej nie pisała.Może się znajdzie jakaś chętna Pani lub Pan żeby popisać
Możemy popisać jak chceszTo tak wyśmiewać wirtualnie to i ja mogę . Jedną laskę na forum jak wyśmiałem to więcej nie pisała.
Ja też jestem chętny .To tak wyśmiewać wirtualnie to i ja mogę . Jedną laskę na forum jak wyśmiałem to więcej nie pisała.
To już przesada i nie zdecydowałbym się na taką zabawę, ale jako fantazja jest to mega podniecające dla mnieA co myślicie o exposingu? Nagie zdjęcia z dowodem lub innym dokumentem i dopiskiem typu "certyfikowana suka" w sieci można bardzo łatwo znaleźć. Uważacie, że to już przesada?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
C | Wirtualna dominacja, upokorzenie i wyśmianie | Ogłoszenia | 5 | |
H | Dominacja wirtualna nad Panem | Fetysze i perwersje | 1 | |
P | Wirtualna dominacja telegram | Fantazje erotyczne | 1 | |
M | Dominacja wirtualna snapchat | Ogłoszenia | 0 | |
C | Dominacja Wirtualna | Ogłoszenia | 0 |