• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Wirtualna dominacja

Mężczyzna

shyman

Nowicjusz
Jest ktoś chętny żeby mnie wirtualnie wyśmiać, poniżyć i upokorzyć ?
Będę wysyłał moje nagie fotki, chętnych zapraszam na priv
moje klimaty,też lubie być poniżany i upokorzony,dlatego na kamerkach pozwalam ludziom pisać co mam robić i w jakich pozycjach,mmm
wiecie,rozbieraja mnie do naga i ....już sie podniecam,piszą jak mam stanąć czy usiąść i walić podczas gdy oni piszą o mnie i śmieją się ze mnie

Mężczyzna

Messy Martin

Biegły Uwodziciel
moje klimaty,też lubie być poniżany i upokorzony,dlatego na kamerkach pozwalam ludziom pisać co mam robić i w jakich pozycjach,mmm
wiecie,rozbieraja mnie do naga i ....już sie podniecam,piszą jak mam stanąć czy usiąść i walić podczas gdy oni piszą o mnie i śmieją się ze mnie
Ja też uwielbiam jak mnie ktoś poniża i wyśmiewa (wtajemniczeni wiedzą o jakie klimaty chodzi)

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Mógłbyś opowiedzieć co robiłeś na tych kamerkach ;)

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Erotoman
Ktoś tu widać przerabia jakieś trudne doświadczenia z dzieciństwa...
O ile szeroko rozumiane klimaty BDSM i fetyszowe są jeszcze jakimś bodźcem, który można uznać za atrakcyjny, o tyle wirtualne poniżanie, wyśmiewanie i upokarzanie to już coś, od czego raczej dużo lepsza jest psychoterapia.

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Ktoś tu widać przerabia jakieś trudne doświadczenia z dzieciństwa...
O ile szeroko rozumiane klimaty BDSM i fetyszowe są jeszcze jakimś bodźcem, który można uznać za atrakcyjny, o tyle wirtualne poniżanie, wyśmiewanie i upokarzanie to już coś, od czego raczej dużo lepsza jest psychoterapia.
To też w sumie można podciągnąć pod BDSM

Mężczyzna

adamski9211

Cichy Podglądacz
Chętnie pogadam tez to lubię jestem na whatsap +48453270966