Przeważnie w łóżku a czasami pod prysznicem. Zdaża się przed kamerka na skypie czy jakims portalu jak jest chetna dziewczyna do ogladania lub wspolnej zabawy. Raz sie zdazylo w pracy na nocnej zmianie.
Często się masturbuję i bardzo to lubię. Kiedyś ze znajomym 40 latkiem postanowiliśmy zrobić to wspólnie (więc masturbowaliśmy się razem w jego samochodzie) zaparkowaliśmy w ustronnym miejscu za miastem i zabawialiśmy się, było bardzo podniecająco.
Nic nie zastąpi normalnego seksu z kobietą,natomiast czasem zdarzają się sytuacje kiedy partnera nie ma obok nas i wtedy trzeba radzić sobie samemu,wówczas przydatne będą gadżety,akcesoria erotyczne do masturbacji,dla kobiety polecam specjalne masażery oraz wibrator
To akurat taka chwila i moment,w którym mimo wszystko chcemy zachować prywatność,więc na pewno łazienka,prysznic,zamknięty pokój. Najgorzej jeżeli nagle zostaniemy przyłapani przez innych
Najczęściej przy kompie, w toalecie, na kanapie. Sporadycznie w plenerze, m.in na torach, w lesie. Kilkukrotnie miałem też przyjemność w autobusie, pociągu, w samochodzie.
W autobusie? Rozumiem,że wtedy jechałeś sam czy też wręcz przeciwnie i było dookoła sporo osób? Ciekawi mnie jak to zrobiłeś,nie krępowałeś się niczego?
@SexWibracje Lubię to robić pod ryzykiem nakrycia. Podnieca mnie jeśli wiem, że któs może to zobaczyć. Nie robię tego ostentacyjnie ale jeśli wiem, że któs moze mnie nakryć nago lub jak się masturubuje albo uprawiam sex, to przyjemność rośnie.
Staram oganiczac sie do lazienki w domu ale nie zawsze sie udaje kiedys masturbowalem sie w wielu roznych i dziwnych miejscach, jak teraz tak o tym mysle to lubialem robic to w miejscach gdzie zawsze moglem zostac zlapany, dlatego szukalem nowych miejsc i zawsze w nowym miejscu świetnie sie bawilem.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.