Dobrze Ci napisałdiabelku, uzywajac slowa baba ublizasz kobietom na tym portalu

Dobrze Ci napisałdiabelku, uzywajac slowa baba ublizasz kobietom na tym portalu
Ciebie natomiast cechuje arogancja wobec użytkownikówdiabelku, uzywajac slowa baba ublizasz kobietom na tym portalu
Są takie koncerty w ciemności?Moja ostatnia, może nie ekstremalna ale wydaję mi się dość ciekawa fantazja...
Bilety już mam...
Koncert w Ciemności tylko dla dorosłych...
Ja, Ty, ciemność muzycznej sali, opaski na oczach, dzwięki instrumentów działające na zmysły...
Czarna męska koszula... Bordowa sukienka, a pod nią rajstopy i majteczki z otwartym krokiem, żebyś mógł mieć łatwy dostęp by delikatnie pieścić moją soczyście mokrą cipkę...
Po koncercie, tak rozgrzana Twoimi zręcznymi paluszkami, ląduję z Tobą na tylnym siedzeniu samochodu...
Resztę możesz dopisać sam![]()
Są, wpisz w internet frazę "Koncert w Ciemności tylko dla dorosłych" Odbywają się w kilku miastach w PolsceSą takie koncerty w ciemności?
Jak możesz, to daj znać odczucia, po koncercie. Nie mówie akurat o fantazji, ale sam taki koncert może być ciekawym przeżyciem.Są, wpisz w internet frazę "Koncert w Ciemności tylko dla dorosłych" Odbywają się w kilku miastach w PolsceNawet jeśli nie dla zrealizowania fantazji to na pewno samo w sobie może to być bardzo sensoryczne doświadczenie. Wybieram się właśnie choćby dlatego, a jak się uda z kimś
to kto wie co się wydarzy
🫣
![]()
Wydarzenia - ConcertInDarkness https://share.google/EV1NnR7lXB2cTkqjkJak możesz, to daj znać odczucia, po koncercie. Nie mówie akurat o fantazji, ale sam taki koncert może być ciekawym przeżyciem.
Wydarzenia znalazłem, po Twoim poście, ale ciekawy jestem opinii ludzi. Jak wrażenia po
Jak możesz, to daj znać odczucia, po koncercie. Nie mówie akurat o fantazji, ale sam taki koncert może być ciekawym przeżyciem.
@Hakala ogólnie szczerze polecamChociaż, pewnie samemu będzie trzeba tego doświadczyć.
Chętnie skorzystam z okazjiMoją najbardziej ekstremalna fantazja jest, aby partner przywiazal mi dłonie do łóżka w wynajętym apartamencie, gdy już bede lekko pijana i opaską zasłonił oczy. A następnie dał ogłoszenie na kilku stronach o darmowej suczce do zaliczenia z adresem i otwartymi drzwiami. A potem ja bezbronna przez kilka godzin będę zdana na wszystko co panom przyjdzie do głowy ze mna zrobić i nie bedę mogła sie opierać ich zachcianką.
fajna fantazjaMoja ostatnia, może nie ekstremalna ale wydaję mi się dość ciekawa fantazja...
Bilety już mam...
Koncert w Ciemności tylko dla dorosłych...
Ja, Ty, ciemność muzycznej sali, opaski na oczach, dzwięki instrumentów działające na zmysły...
Czarna męska koszula... Bordowa sukienka, a pod nią rajstopy i majteczki z otwartym krokiem, żebyś mógł mieć łatwy dostęp by delikatnie pieścić moją soczyście mokrą cipkę...
Po koncercie, tak rozgrzana Twoimi zręcznymi paluszkami, ląduję z Tobą na tylnym siedzeniu samochodu...
Resztę możesz dopisać sam![]()
Fantazja uległa pewnej modyfikacjifajna fantazjaudało się z kimś zrealizować? przyznam, że chętnie bym Cię tak pieścił i rozpalał po ciemku, a potem rozpaloną posuwał, tylko nie wiem czy bym wytrzymał do końca koncertu
![]()