• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Wasze najbardziej ekstremalne fantazje seksualne

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
W czasie koncertu pijany wchodzę na scenę i zaczynam robić striptiz, nikt mi nie przerywa, ochrona nie reaguje.
Kiedy jestem kompletnie nagi schodzę z tej sceny i wchodzę w tłum. Przechodzę pomiędzy ludźmi, część osób jest w szoku, część się śmieje, niektórzy zaczynają dotykać mojego nagiego ciała, próbują złapać mojego penisa, dają mi klapsy w tyłek.
W końcu staję w miejscu, ludzie którzy są wokół mnie zaczynają się odsuwać, tworząc wokół mnie okrąg i krzyczą w moim kierunku teksty w stylu dajesz! idź na całość! wal tego małego! chwytam penisa w dłoń i masturbuję się na oczach tego tłumu, kiedy mam wytrysk słyszę śmiechy, gwizdy i oklaski.
Po tym wszystkim ochrona wyrzuca mnie i wracam na golasa do domu :D

Mężczyzna

MrFabian12

Seks Praktykant
preview.mp4.jpg
IoNrLPsPiTU.jpg
Chciałbym bardzo być w skórze kobiety i mieć ekstremalny seks tak jak w sexually broken

Kobieta

PaniTrycholog

Podrywacz
Moja ostatnia, może nie ekstremalna ale wydaję mi się dość ciekawa fantazja...

Bilety już mam...
Koncert w Ciemności tylko dla dorosłych...

Ja, Ty, ciemność muzycznej sali, opaski na oczach, dzwięki instrumentów działające na zmysły...
Czarna męska koszula... Bordowa sukienka, a pod nią rajstopy i majteczki z otwartym krokiem, żebyś mógł mieć łatwy dostęp by delikatnie pieścić moją soczyście mokrą cipkę...
Po koncercie, tak rozgrzana Twoimi zręcznymi paluszkami, ląduję z Tobą na tylnym siedzeniu samochodu...
Resztę możesz dopisać sam 😉

Mężczyzna

Hakala

Cichy Podglądacz
Moja ostatnia, może nie ekstremalna ale wydaję mi się dość ciekawa fantazja...

Bilety już mam...
Koncert w Ciemności tylko dla dorosłych...

Ja, Ty, ciemność muzycznej sali, opaski na oczach, dzwięki instrumentów działające na zmysły...
Czarna męska koszula... Bordowa sukienka, a pod nią rajstopy i majteczki z otwartym krokiem, żebyś mógł mieć łatwy dostęp by delikatnie pieścić moją soczyście mokrą cipkę...
Po koncercie, tak rozgrzana Twoimi zręcznymi paluszkami, ląduję z Tobą na tylnym siedzeniu samochodu...
Resztę możesz dopisać sam 😉
Są takie koncerty w ciemności?

Kobieta

PaniTrycholog

Podrywacz
Są takie koncerty w ciemności?
Są, wpisz w internet frazę "Koncert w Ciemności tylko dla dorosłych" Odbywają się w kilku miastach w Polsce 😉 Nawet jeśli nie dla zrealizowania fantazji to na pewno samo w sobie może to być bardzo sensoryczne doświadczenie. Wybieram się właśnie choćby dlatego, a jak się uda z kimś 😉 to kto wie co się wydarzy 🤭🫣🤫

Mężczyzna

Hakala

Cichy Podglądacz
Są, wpisz w internet frazę "Koncert w Ciemności tylko dla dorosłych" Odbywają się w kilku miastach w Polsce 😉 Nawet jeśli nie dla zrealizowania fantazji to na pewno samo w sobie może to być bardzo sensoryczne doświadczenie. Wybieram się właśnie choćby dlatego, a jak się uda z kimś 😉 to kto wie co się wydarzy 🤭🫣🤫
Jak możesz, to daj znać odczucia, po koncercie. Nie mówie akurat o fantazji, ale sam taki koncert może być ciekawym przeżyciem.

Mężczyzna

BezwstydnyJa

Podrywacz
a moja to seks z kobietą z najbliższego otoczenia. Najlepiej gdyby to była wielka rodzinna orgia np raz w miesiącu. Gdzie każdy facet z rodziny pieprzy każdą kobietę. Coś pięknego. Oczywiście mam też mnóstwo ostrych fantazji związanych z moją żoną.

Mężczyzna

Ragnar74

Cichy Podglądacz
Moja ekstremalna fantazja to trójkoącik z shemale, ale taką prawdziwą jak z filmów że jak jest w ubraniu to widzisz piękną kobietę .

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
A ten trójkąt to jeszcze kto, kobieta czy mężczyzna? Nie wydaje się to jakieś specjalnie ekstremalne, bywam u shemale. Niestety chyba najlepsza z nich w PL (Eloisa) wybyła i prędko chyba nie wróci.

Mężczyzna

shaw84

Cichy Podglądacz
Jest jedną taką fantazja którą można podzielić na dwa wątki, a mianowicie, minetka w moim wykonaniu dla kobiety której totalnie nie znam nawet z imienia, po czym gdyby się udało doprowadzić ją do orgazmu, podnieść głowę z nad jej ud. Ładnie podziękować i powiedzieć tak wogle to Piotrek jestem. A druga fantazja w zasadzie pokrywa się z tą poprzednią, z tym że biernie obserwuje to moja partnerka, która bądź co bądź też ma taką fantazję. W zasadzie wyszło to od niej. Tylko cholera jak to zorganizować hmmm