Za wczesnie ma oegazm? Pierwsze slysze...
No w takim wieku chyba tak....Za wczesnie ma oegazm? Pierwsze slysze...
a kto to jest?Najwięcej spermy mi wyciekło, gdy oglądałem tą dziewczynę - ładny biust opleciony włosami, długie nogi, zdjęte majteczki przy siedzeniu na toalecie...
Kto by nie był, ale chciałbym, żeby tak siedziała na mojej twarzya kto to jest?
To jedna z wielu 'toaletowych modelek' z istocka itp. baz zdjęć. Znalazłem ją w tym artykule o zaparciach: https://www.miastokobiet.pl/zaparcia-przyczyny-i-sposoby-leczenia/a kto to jest?
mam nadzieje, ze juz nie miewasz takich moralniakow.Ja jak już umiałam korzystać z toalety miałam z 4 latka robiłam siku na WC i obserwowałam skąd to leci. Potem zamknęłam klapę usiadłam na niej i podkurczylam nóżki. Wzięłam małe lusterko okrągłe i dokładnie przyglądałam się jej jak wygląda. Nie wiem czemu ale trochę mnie zszokował ten wygląd pewnie dlatego że nigdy wcześniej jej nie widziałam. Była taka delikatna i zauważyłam bardzo wrażliwa. Zaczęłam bawić się nią, rozszerzać i dotykać płatków warg. Wzięłam patyczek do uszu i mizialam sobie pomiędzy wargami mniejszymi a większymi. Pamiętam że nie rozumiałam jak to możliwe że to takie przyjemne. Byłam trochę przestraszona i uważałam żeby nikt nie zaglądał przez szybkę w drzwiach. Po chwili ogarnęła mnie przyjemna fala rozkoszy. Byłam w szoku. Wtedy nie wiedziałam oczywiście co to było. Ale dosyć szybko o tym zapomniałam na kolejne 4 lata bo zaczęłam się masturbować w wieku ok 8 lat z wielkim poczuciem wstydu. Za każdym razem przepraszałam Boga i obiecywałam że nigdy więcej prawdziwego moralniaka miałam przy 1 komuni świętej , jeszcze ksiądz kazał nam się z tego spowiadać jpd
Nie mam wyzbyłam się ich wszystkichmam nadzieje, ze juz nie miewasz takich moralniakow.
Ja tak mogę do tej poryJa miałam jakieś 13-14 lat, nie pamiętam pierwszej dokładnie, ale pamiętam, że jak już zaczęłam to moglam 4-5 razy dziennie
Ja zacząłem w podobnym wieku. Jak już odkryłem jaka to przyjemność, nie potrafiłem przestać myśleć o masturbacji i nie mogłem doczekać się powrotu ze szkoły.Ja miałam jakieś 13-14 lat, nie pamiętam pierwszej dokładnie, ale pamiętam, że jak już zaczęłam to moglam 4-5 razy dziennie
Z pewnych rzeczy się nie wyrasta Ja już nie, chociaż czasem mam takie napady, że i 3 to za mało.Ja tak mogę do tej pory
Dokładnie, to mamy tak samoZ pewnych rzeczy się nie wyrasta Ja już nie, chociaż czasem mam takie napady, że i 3 to za mało.
Ale przyjemność dalej smakujeDokładnie, to mamy tak samo
100%!Jak już odkryłem jaka to przyjemność, nie potrafiłem przestać myśleć o masturbacji i nie mogłem doczekać się powrotu ze szkoły.
Hm...albo ma zimno w kiblu.....albo ostre rznięcie jelit Ale chyba zgrabna, w sumie....Najwięcej spermy mi wyciekło, gdy oglądałem tą dziewczynę - ładny biust opleciony włosami, długie nogi, zdjęte majteczki przy siedzeniu na toalecie...