• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Walka (z samym sobą) w błocie, czyli fetysz ciała pokrytego jakąś substancją

Mężczyzna

bsquare

Podrywacz
Na początek mały wstęp: chcemy tu porozmawiać do dość niecodziennym fetyszu. Bez wyśmiewania tych, których to kręci – i próbując wyjaśnić to tym, których to nie kręci. Forum daje nam niecodzienną okazję do rozmawiania na intymne tematy z ludźmi o zainteresowaniach niekiedy biegunowo odmiennych od naszych. Dlaczego z tego nie skorzystać? Potrzebujemy tu szacunku, szczerości i chęci zrozumienia – jeśli je masz, zapraszamy do rozmowy. Ale jeżeli chcesz tylko powiedzieć, to "mnie to nie bierze" albo "fuj, to obrzydliwe" – odpuść sobie, bo wiele do tematu nie wniesiesz, poza statystykami.

Wzywam więc @Messy Martin do podzielenia się fascynacją odnośnie pokrycia ciała farbą, błotem i innymi takimi. I właśnie uświadomiłem sobie, że mam dla Ciebie smakowitą anegdotkę, jeśli odważysz się podjąć tę rękawicę (oczywiście długą, lateksową i lśniącą).

Kilka słów wprowadzenia z mojej strony: nienawidzę mieć brudnych, tłustych albo lepiących rąk, nie lubię nakładać na siebie kremu. Nie lubię mieć na sobie mokrych albo ubłoconych ubrań (wizja zdejmowania ich z siebie i dalszego brudzenia wszystkiego naokoło jest dla mnie odpychająca). Tym bardziej fascynuje mnie Twój fetysz i chcę się o nim jak najwięcej dowiedzieć. W mainstreamie kojarzy mi się z "pozłacaną" Jill Masterson (graną przez Shirley Eaton) z Goldfingera.

Mężczyzna

Messy Martin

Biegły Uwodziciel
Na początek mały wstęp: chcemy tu porozmawiać do dość niecodziennym fetyszu. Bez wyśmiewania tych, których to kręci – i próbując wyjaśnić to tym, których to nie kręci. Forum daje nam niecodzienną okazję do rozmawiania na intymne tematy z ludźmi o zainteresowaniach niekiedy biegunowo odmiennych od naszych. Dlaczego z tego nie skorzystać? Potrzebujemy tu szacunku, szczerości i chęci zrozumienia – jeśli je masz, zapraszamy do rozmowy. Ale jeżeli chcesz tylko powiedzieć, to "mnie to nie bierze" albo "fuj, to obrzydliwe" – odpuść sobie, bo wiele do tematu nie wniesiesz, poza statystykami.

Wzywam więc @Messy Martin do podzielenia się fascynacją odnośnie pokrycia ciała farbą, błotem i innymi takimi. I właśnie uświadomiłem sobie, że mam dla Ciebie smakowitą anegdotkę, jeśli odważysz się podjąć tę rękawicę (oczywiście długą, lateksową i lśniącą).

Kilka słów wprowadzenia z mojej strony: nienawidzę mieć brudnych, tłustych albo lepiących rąk, nie lubię nakładać na siebie kremu. Nie lubię mieć na sobie mokrych albo ubłoconych ubrań (wizja zdejmowania ich z siebie i dalszego brudzenia wszystkiego naokoło jest dla mnie odpychająca). Tym bardziej fascynuje mnie Twój fetysz i chcę się o nim jak najwięcej dowiedzieć. W mainstreamie kojarzy mi się z "pozłacaną" Jill Masterson (graną przez Shirley Eaton) z Goldfingera.
Podejmuję wyzwanie , zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Mężczyzna

bsquare

Podrywacz
Co dokładnie Cię kręci? Czy to musi być coś, co pokrywa ciało, czy np. obcisły i przylegający kostium z lycry, który okrywa całe ciało też? Bardziej farba czy błoto? Czy np. przezroczysty kisiel też? Czy zastanawiałeś się nad tym, co dokładnie Cię w tym podnieca? Czy pamiętasz pierwsze doznania, które Cię do tego doprowadziły?

Mężczyzna

Messy Martin

Biegły Uwodziciel
Musi to być substancja która pokrywa całe ciało , najlepiej jak jej konsystencja lub kolor powoduję że jestem oblepiony jej grubą warstwą. Farba i błoto na równo mnie kręcą . Ciężko to w prosty sposób wytłumaczyć ale spróbuje : w przypadku błota i innych mazi to podnieca mnie uczucie jak jestem cały tym oblepiony , natomiast jeśli chodzi o farby to bardziej chodzi oto jak wyglądam cały w farbie ( to samo dotyczy kobiet w błocie lub farbie). Zaczęło się od tego że bardzo mi się podobały laski walczące w błocie w jakimś programie telewizyjnym.

Mężczyzna

bsquare

Podrywacz
Załóżmy, że jedziesz do sanatorium i aplikują Ci kąpiel błotną - zareagowałbyś na to erekcją?

Mężczyzna

Masażyski szukam

Biegły Uwodziciel
Pokrywanie ciała partnerki: olejek do masażu, krem do ciała lub moja sperma. Pamiętam scenę z serialu " Spartakus" gdzie wszyscy aktorzy byli pokryci srebrną i złotą substancją co sprawiało że byli jakby otoczeni światłem. Aha jeszcze woda i światło księżyca daje super efekt

Mężczyzna

bsquare

Podrywacz
Miałem jechać na Hasištein Castle (właśnie się dzisiaj kończy), ale nie zniósłbym tam żadnej muzy poza moimi ulubionymi Carbon Based Lifeforms, więc odpuściłem. Ciekawe, czy mieli błoto...

Mężczyzna

bsquare

Podrywacz
A wracając do anegdotki: dopytałem o szczegóły i w sumie wyszła z tego anegdotka cokolwiek mroczna... i nawet nie do końca związana, bo mnie się majaczyły farby, a to było co innego. Otóż moja żona, będąc jeszcze dziewczynką, jeździła do rodziny na wakacje. Pewnego lata, kiedy miała jakieś 10 lat została pod opieką pełnoletniego już kuzyna, który – tłumacząc się gorącem – rozebrał się do slipek, a potem położył się na brzuchu na podłodze i zaproponował, żeby rysowała po nim flamastrami. "Czułam, że to było nie w porządku, ale nie potrafiłam tego nazwać. Byłam wtedy bardzo młoda i nie miałam zielonego pojęcia o seksie, bo wzrastałam w dość pobożnym środowisku, więc nawet nie postrzegałam tego jako jakiejś erotycznej lub seksualnej czynności. Nie pamiętam, jak dokładnie mnie na to namówił, ale jakoś dałam się przekonać."

Wracając do pobożnego środowiska – pewnej pikanterii dodaje sprawie fakt, że ów kuzyn niedługo potem wstąpił do seminarium, ale nie dotrwał do święceń – zrzucił suknię jako kleryk i ożenił się.

Tak czy inaczej anegdotka jest poniekąd bardziej historią o molestowaniu, niż malowaniu. Przepraszam, myślałem, że będzie bardziej w temacie. Zapamiętałem tylko to kolorowanie ciała, a żona o swoich oporach wcześniej opowiadała jako o zabawnej historyjce, dopiero dzisiaj zastanowiła się nad tym i uznała to za przekroczenie pewnej linii.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry