• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

walenie konia przy dziewczynie

Mężczyzna

Bartolini

Seks Praktykant
czy zdarza Wam się walić konia przy swojej dziewczynie tak aby patrzyła lub gdy śpi a Wy leżycie obok niej

Mężczyzna

Bartolini

Seks Praktykant
ostatnio przełamuję odwagę aby trzepać sobie przy dziewczynie, tak między np. minetką albo jak podaje jej do ust :) oswajam ją z tym widokiem :)
zdarzało się też zwalić gdy spała, np nie gdy nie miała ochoty na seks a ja nie mogłem zasnąć :) leżałem obok patrząc na seksowną dupeczkę, szybki spust i spanko.
Jedna z fantazji... zwalić sobie o poranku na twarz budzącej się kobiety :) taka poranna niespodzianka :) chyba pozostanie to fantazją bo nie wiem jak by to przyjęła, obawiam się najgorszego :) a Panie co myślą o takiej pobudce ?

Mężczyzna

seba77

Erotoman
Robiłem już to kilka razy kiedy nie bylo między nami typowego zbliżenia z różnych powodów.
Ona robiła loda a po kilku minutach przyjemności brałem sobie w rękę i dokańczałem samemu, albo trzymaliśmy razem. Chyba to było najlepsze że wspólnie z jej ręka dochodziłem, petarda ❤️🔥🤩

Mężczyzna

Biszkopt

Nowicjusz
Waliłem przy swojej dawnej dziewczynie. Chciała z ciekawości zobaczyć , potem gdy już normalnie współżyliśmy ,czasami dla zabawy ja sobie waliłem a ona się masturbowała.
Kiedyś też waliłem przy koleżankach ze szkoły i podwórka ,chciały z ciekawośći zobaczyć wytrysk spermy.

Mężczyzna

eksperymentator

Seks Praktykant
Bardzo chciałbym zrobić to gdy żona patrzy. Kiedyś ją zapytałem co o tym pomyślę sądzi i powiedziała, że jak mam ochotę to mogę to zrobić. Jakoś jednak brakuje mi odwagi. Może gdyby pierwsza powiedziała że chce to zobaczyć to bym się przełamał.

Mężczyzna

dario_a_z

Erotoman
Ja też jak mam spore napięcie a moja śpi, to szybka akcja i strzał.
A jak nie śpi to od dawna mnie kusi, żebym sobie zwalił przy niej, ale jakoś nie mogę się przełamać :)