Czas ApokalipsyUwielbiam zapach napalmu o poranku.
Czyli jak dobrze rozumiem, to nawet nie było, że zapach perfum, tylko po prostu, tego faceta.Nie wiem czy to można podciągnąć pod fetysz, ogólnie jestem sensoryczna i wrażliwa na zapachy, różne zapachy (ale też i inne bodźce)... Dwa razy w życiu mi się zdarzyło trafić na faceta, który pachniał tak, jak obcy mężczyzna pachnieć nie powinienRaz w pizzerii, byłam z koleżanką, siedziałam tyłem do drzwi, usłyszalłam że ktoś wszedł, poczułam zapach i pamiętam, że spytałam ją tylko czy ten facet, który wszedł wygląda tak jak go opisałam? Na co ona zapytała skąd wiedziałam, że to był facet. I drugi raz jechałam windą wsiadł mężczyzna, nawet nie pamiętam jak wyglądał. Kojarzę tylko, że powiedział dzień dobry, ja odpowiedziałam. Ciasną przestrzeń wypełnił jego zapach i mnie odcieło... Drzwi się otworzyły, facet wysiadł, a ja za nim... tak się zagapiłam, że dopiero po chwili zorientowałam się, że wysiadłam na jego piętrze zamiast dwa piętra wyżej
![]()
Zapach kobiecej skóry wygrzanej słońcem. Cynamon, jaśmin, herbata, mięta... Stare książki (ale nie każde, bo jak poprzedni właściciel nałogowo i dużo jarał - to taka książka akurat cuchnie). Zapach świeżo skoszonej trawy. ścierniska tuż po żniwach. Zapach stodoły zapełnionej sianem. Zapach ziemi podczas orki. Zapach obornika na polu (sic!) - tak, jestem mentalnym i mozna powiedzieć - rodowitym wieśniakiem z dziada-pradziadaLubię zapach męskiej skóry na karku. Z poza seksualnych to lubię zapach lasu jesienią, zapach nowych książek, cynamonu, zapach mieszkania po remoncie, specyficzny zapach starego garażu (smar + beznyna), świeżo zmienionej pościeli i kawy.
W skórzanych bucikach dobrze się noga poco to nie raz jest odlotowy zapachKobiece skarpetki, rajstopy, po całym dniu na stopach, albo i paru dniach. Najlepiej po skórzanych butach lub sneakersach.
Ja z kolei mam tak, że podnieca mnie jedynie zapach noszonych skórzanych sandałów. Pomieszanie aromatu skóry i lekko pocących się stóp daje niesamowicie satysfakcjonującą kombinację. Zapach noszonych skarpetek, nylonów, czy sneakersów mnie autentycznie obrzydza.Kobiece skarpetki, rajstopy, po całym dniu na stopach, albo i paru dniach. Najlepiej po skórzanych butach lub sneakersach.
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| F | Wąchanie majteczek w rodzinie ? | Fetysze i perwersje | 80 | |
| P | lizanie i wąchanie odbytu i stóp | Fetysze i perwersje | 27 | |
| O | Ubieranie i wąchanie bielizny znajomej | Fantazje erotyczne | 11 | |
| L | Czy wąchanie kobiecej bielizny Was podnieca? | Fetysze i perwersje | 257 |