• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Wąchanie

Mężczyzna

Maciej31

Seks Praktykant
Ja z kolei mam tak, że podnieca mnie jedynie zapach noszonych skórzanych sandałów. Pomieszanie aromatu skóry i lekko pocących się stóp daje niesamowicie satysfakcjonującą kombinację. Zapach noszonych skarpetek, nylonów, czy sneakersów mnie autentycznie obrzydza.

Parę razy zdarzyło mi się też podniecić czując lekki zapach kobiecego potu zmieszany z perfumami. Nie dzieje się tak za każdym razem, bo zapach potu to mocno indywidualna sprawa (częściej zdarza się, że robi mi się niedobrze kiedy czuję "spoconą babę").
A to mnie calkowicie buty nie interesują, tym bardziej sandały

Mężczyzna

grocell

Cichy Podglądacz
Ja lubię wąchać kobiece bąki. Szczególnie takie po spożyciu fasolki po bretońsku lub grochówki. Upajam się aromatem świeżego gazu prosto z jelit.

Mężczyzna

FeetLoverForLife

Biegły Uwodziciel
W trakcie sexu, lubię delikatny, świeży zapach pach partnerki. Czasami przytrzymuje jej ręce nad głową, zbliżam się twarzą do pach, oddycham i posuwam...