• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Wąchanie majteczek w rodzinie ?

Mężczyzna

Fryzjer14

Seks Praktykant
Ja regularnie wącham majteczki żony i w nich kończę. Też lubię masturbować się jej rajstopami jeśli są w koszu na brudy i też oczywiście kończę w nich. Zdarza mi się również ale to już rzadziej, zabawiać się jej butami balerinki, botki, szpilki. :) w butach nie kończę, nie chce jej pobrudzić.
Ładnie pachną jej buty? :)

Mężczyzna

4xblah

Nowicjusz
Ładnie pachną jej buty? :)
Balerinki najbardziej, bo noszone często na gołą stopę, czasami zakłada skarpetki do balerinek takie koronkowe, rzadko ale jak jest okazja to rajstopki. :) i lubię też botki, bo botkami fajnie można się masturbować, można w całości włożyć penisa do środka i ścisnąć but.

Mężczyzna

Fryzjer14

Seks Praktykant
Balerinki najbardziej, bo noszone często na gołą stopę, czasami zakłada skarpetki do balerinek takie koronkowe, rzadko ale jak jest okazja to rajstopki. :) i lubię też botki, bo botkami fajnie można się masturbować, można w całości włożyć penisa do środka i ścisnąć but.
To zazdroszczę :) Jakie rajstopki lubi?

Mężczyzna

małomówny

Cichy Podglądacz
Komu się trafiło wąchać majtki siostry, matki, teściowej ?
Ja kiedyś jak dorabiałem sobie w ochronie jakieś 11 lat temu to byłem na dodatku 24,godzinnym w takiej wolnostojącej dobudowanym budynku w którym znajdowała się jakaś galeria sztuki i pilnowaliśmy tego,w środku nocy gdy już nie było żadnych pracownic poszedłem do pomieszczenia socjalnego gdzie kobiety się przebierały,były tak balerinki oraz jakieś rajstopy i pończochy i zlałem się spermą w jedne z nich.Rano któraś z dziewczyn musiała mieć niezła niespodziankę 🤭

C

col.Greg

Guest
Ja kiedyś jak dorabiałem sobie w ochronie jakieś 11 lat temu to byłem na dodatku 24,godzinnym w takiej wolnostojącej dobudowanym budynku w którym znajdowała się jakaś galeria sztuki i pilnowaliśmy tego,w środku nocy gdy już nie było żadnych pracownic poszedłem do pomieszczenia socjalnego gdzie kobiety się przebierały,były tak balerinki oraz jakieś rajstopy i pończochy i zlałem się spermą w jedne z nich.Rano któraś z dziewczyn musiała mieć niezła niespodziankę 🤭
Napewno była cholernie podniecona.....(dobrze, że nie wpadłeś w jej rączki).

Mężczyzna

masturbovvelove

Cichy Podglądacz
Komu się trafiło wąchać majtki siostry, matki, teściowej ?
swego czasu korzystałem z majtek koleżanek czy tez jednej ciotki oraz trzech kuzynek do czasu jak siostra dojrzała, nie zaliczona ilość majtek i staników które jej ospermiłem, tak jakby nie oszukując, dalej to robię, bez wąchania ale jako gadżet do walenia jej bielizna podpasowała mi idealnie

Mężczyzna

Tom Tom

Cichy Podglądacz
Ja ciotce brałem majtki i oddawałem później jej do szafki już w spermie . Oraz jak była impreza to była mocno pijana to z niej zdejmowałem mam kilka jeszcze w domu na pamiątkę bo teraz jakiś rok temu była pijana i ja też i ja rozebrałem do naga delikatnie żeby nie obudziła się i zrobiłem jej fotki i filmik ale musiałem ją w końcu wyruchać 3 razy tak zrobiłem jak była pijana ale obudziła się ale i tak ja wyruchałem mocno a teraz spotykam się raz tygodniu na seks

Mężczyzna

Tom Tom

Cichy Podglądacz
I teraz to zabieram koleżanek wszystkie używane majtki jak są i wącham je . Szwagierkę też zabierałem ale raz zobaczyła mnie jak wącham stringi jej i wale nimi konia to byłem napalony ostro na nią i musiałem w nocy jak byłem nagi z stringami siłą jej zdjalem piżamę nawet porwalem i musiałem ją wyruchać i to nie raz tylko wtedy chyba 4-5godz ja dymalem płakała nie chciała ale tylko raz jej tak zrobiłem. Po policzkach biłem i za włosy trzymałem bardzo mocno i ostro do końca . 3-4 razy aż wtedy się spuścilem raz w cipkę na cipe też raz i na twarz i włosy

Mężczyzna

DruhBoruch

Podrywacz
Ja ciotce brałem majtki i oddawałem później jej do szafki już w spermie . Oraz jak była impreza to była mocno pijana to z niej zdejmowałem mam kilka jeszcze w domu na pamiątkę bo teraz jakiś rok temu była pijana i ja też i ja rozebrałem do naga delikatnie żeby nie obudziła się i zrobiłem jej fotki i filmik ale musiałem ją w końcu wyruchać 3 razy tak zrobiłem jak była pijana ale obudziła się ale i tak ja wyruchałem mocno a teraz spotykam się raz tygodniu na seks
Wierzę w każde twoje słowo.

Mężczyzna

Bartolini

Podrywacz
Po co wąchać majtki, lepiej włożyć nos w cipke i wąchać, wczoraj tak zrobiłem w czasie lizania, faje uczucie oddychać nosem przystawionym do cipki

Mężczyzna

Vojtek

Seks Praktykant
Kilka lat temu pilnowaliśmy z żoną (byłą już) domu jej siostry, ponad 50-letniej niezłej laski. Któregoś dnia w łazience znalazłem kilka par jej majtek i rajstop. Cudnie pachniały i na jednej parze rajstop zostawiłem swój ślad 🙂