Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
41 lat, spotkanie z innym małżeństwem, takie 2+2 wraz z żoną. Zanim do tego doszło szukaliśmy odpowiedniej pary chyba z 1,5 roku. Bardzo nam się wszystkim podobało, szczególnie, że dla tamtej pary to też był pierwszy raz w większym gronie.
Ja ze swoją żoną kotłowaliśmy się z inną parą to mieliśmy ok 35 lat i to nie było raz a potem w wieku ja miałem ok 50 lat ja ze sąsiadami, a sąsiadka miała 30 latek
Ja miałem 36 a moja Żona 46. I seks był z naszą przyjaciółką (również 36 lat). Za to Żona pierwszy grupowy z dwoma facetami mając 28 pierwszy raz zrobiła
W trójkącie ja, koleżanka nimfomanka i kolega to chyba w wieku 23, 24 lata.
Wcześniej od 15 roku grupowe walenie konia co mnie strasznie jarało. W wieku 25 dwie młode laski zwaliły mi konia, po 30 ja zwaliłem i spuściłem sie na parę która kochała się przy mnie...
Przed 50 kilka swingers party a potem zacząłem chodzić do sauny gejowskiej i bywało ze jednego wieczoru obciągałem 3 kitasy, a ostatnio na oczach innych wyruchał mnie facet i fajne to było
Wiem że nie wszystkim przypadnie to do gusti ale podzieliłem się z wami szczerze
17 - w wyniku wykorzystania sytuacji ( byłam dość mocno wstawiona) przez nowo poznanych kolegów na imprezie sylwestrowej natomiast ja też święta wtedy nie byłam
17 - w wyniku wykorzystania sytuacji ( byłam dość mocno wstawiona) przez nowo poznanych kolegów na imprezie sylwestrowej natomiast ja też święta wtedy nie byłam
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.