Oj ja miałem 30lat jak przypadkowo w barze poznałem pewną parę i tak rozmowa się kleiła, że zaprosili mnie do siebie, panią bzykalismy cała noc we wszystkie dziurki
bardzo typowo, 19 lat na erasmusie ja i 4 chlopakow, a tej nocy w zasadzie wzielam 6- bo dwoch z tej pierwszej ekipy wymienilo sie z dwoma swiezymi;-) uwielbiam seks z kilkoma facetami, najczesciej bawie sie wlasnie w takiej formie
Stare dzieje, po raz pierwszy jak miałam 22 lata. Wtedy było i na dwa baty i na trzy baty. Zupełnie inny seks i odczucia niż solo czy w parze. Owszem może i troche tłoczniej ale i energiczniej, bez nudy i ciaśniej. To było z kumplami, na majówce.
Stare dzieje, po raz pierwszy jak miałam 22 lata. Wtedy było i na dwa baty i na trzy baty. Zupełnie inny seks i odczucia niż solo czy w parze. Owszem może i troche tłoczniej ale i energiczniej, bez nudy i ciaśniej. To było z kumplami, na majówce.
Na pewno więcej się dzieje w grupie niż w parze. Grupowy to egzotyka, mniej powszechny niż zabawy w parze. Nie ma nudy, w sensie że jest mniej schematyczny. I w seksie w parze są zupełnie inne wrażenia, klimat, doznania, i w seksie grupowym jest to wszystko inne.
Na pewno więcej się dzieje w grupie niż w parze. Grupowy to egzotyka, mniej powszechny niż zabawy w parze. Nie ma nudy, w sensie że jest mniej schematyczny. I w seksie w parze są zupełnie inne wrażenia, klimat, doznania, i w seksie grupowym jest to wszystko inne.
Ja bardzo lubie sek wieloosobowy, wielogodzinny. Ostry. Uważam,że jest on bardziej podniecający dla mnie jako obiektu. Lubie być zgwałcona do nieprzytomności prawie przez kilka lub kilkanaście osób. Seks indywidualny uprawiam z klientami na parkingach na plaży w lesie. Grupowy w domach klientów, na działkach, w hotelach.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.