Ja dziś, jak ćwiczyłam na biuścik, to wyobraziłam sobie, że facet się tym nakręca, jak masuję sobie cycuszki, i proponuje mi, że mi w tym ćwiczeniu pomoże
Miałam ostatnio ochotę W pracy szef pojechał na urlop i brakowało mi go Czasem przychodzi do mojego gabinetu i pięści dotyka . Ociera się twardym swoim przyrodzeniem A ma czym. Teraz musiałam radzić sobie sama . Czytałam coś na forum i po prostu cieklo ze mnie byłam w sukience i skompych majteczkach,co nie co zostało na krześle. Zapragnęłam wielkiego penisa w buzi. Później żeby mnie zerrznal na biurku mocno bardzo mocno . Hmmm marzenia...
Miałam ostatnio ochotę W pracy szef pojechał na urlop i brakowało mi go Czasem przychodzi do mojego gabinetu i pięści dotyka . Ociera się twardym swoim przyrodzeniem A ma czym. Teraz musiałam radzić sobie sama . Czytałam coś na forum i po prostu cieklo ze mnie byłam w sukience i skompych majteczkach,co nie co zostało na krześle. Zapragnęłam wielkiego huja w buzi. Później żeby mnie zerrznal na biurku mocno bardzo mocno . Hmmm marzenia...
Ja dziś, jak ćwiczyłam na biuścik, to wyobraziłam sobie, że facet się tym nakręca, jak masuję sobie cycuszki, i proponuje mi, że mi w tym ćwiczeniu pomoże
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.