• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

W jakiej sytuacji chciałbyś zobaczyć żonę ?

Mężczyzna

Cohen

Nowicjusz
O jeju, mega 🔥 gratulacje i zazdro jednocześnie hahahahha nie śledziłem wątku...to pierwszy taki raz ?
Z takim wyjazdem to drugi, wcześniej na targach z pracy była kilka dni i tam go poznała. Wtedy mi po targach powiedziała, a na tym wyjeździe pisała trochę w trakcie.

A tak to zazwyczaj ograniczone na kilka godzin. ;)

kopiuję jeszcze kilka smsów od niej z tego wesela, bo sporo pisała:

"Był bardzo zadowolony z umiejętności twojej żony, z tego jak potrafię zrobić facetowi dobrze ustami i nie szczędził mi komplementów. Chyba wrócę do domu z trochę za dużą pewnością siebie. :p"

"Resztę dostaniesz po moim powrocie bo przez SMS-y nie będę zdradzać wszystkiego. Powiem tylko, że twoja żona wróci do domu bardzo zadowolona i z kilkoma historiami, których długo nie zapomnisz ❤️❤️❤️"

Kobieta

Agness

Podrywacz
Dziś akurat odszukałem smsa jakiego mi wysłała z wyjazdu:

"Mały raport z wesela: sukienka przeżyła, pończoszki ledwo, a ja jestem kompletnie wymęczona 😏 Twój zastępca zdecydowanie na poważnie potraktował swoją rolę osoby towarzyszącej. Chyba będziesz miał sporo pytań, jak wrócę. ❤️"

Pokazała dużo zdjęć i filmów jak wróciła. A wróciła już bez gumek i z ostatnim wytryskiem w swoich majtkach, cudownie wyglądała. :)
No to chyba lepsza żona nie mogła Ci się trafić, co? :D

Podobało Ci się jak wróciła ze spermą w majtkach? Często tak wraca?

Bardzo mi się te smsy podobają, ma świetne podejście. :D

Kobieta

Laura_Laurka

Nowicjusz
Dziś akurat odszukałem smsa jakiego mi wysłała z wyjazdu:

"Mały raport z wesela: sukienka przeżyła, pończoszki ledwo, a ja jestem kompletnie wymęczona 😏 Twój zastępca zdecydowanie na poważnie potraktował swoją rolę osoby towarzyszącej. Chyba będziesz miał sporo pytań, jak wrócę. ❤️"

Pokazała dużo zdjęć i filmów jak wróciła. A wróciła już bez gumek i z ostatnim wytryskiem w swoich majtkach, cudownie wyglądała. :)
Tez lubię iść do narzeczonego ze spermą w majtkach albo w pupci, super, że są faceci którym się to podoba, ale co do smsow jakie pisałeś, które żona Ci wysyła, to jestem pod wrażeniem. Chętnie sama wysłałabym podobne narzeczonemu I jestem pewna, ze by mu się spodobały. Aż mi się mokro robi jak myślę o tym, że potem on mógłby się dotykać przy nich :) jest szansa trochę więcej takich wiadomości zobaczyć od Twojej żony? :p

Mężczyzna

adam.k

Cichy Podglądacz
Nagą w śród kilku mężczyzn którzy ją macają po cyckach, cipce i dupce, a następnie ją ruchają w każdą dziurkę

W jaki układzie byście chcieli zobaczyć żonę ? :) Trójkąt z facetem ? Cuckold ? Jak się całuje z Panią ? Ludzie sauny ? Może swingers cluby ? :) Zachęcam do dyskusji :)
Popatrzył bym jak młody byczek posuwa ja w dupkę. Mi nie pozwala

Mężczyzna

adam.k

Cichy Podglądacz
W jaki układzie byście chcieli zobaczyć żonę ? :) Trójkąt z facetem ? Cuckold ? Jak się całuje z Panią ? Ludzie sauny ? Może swingers cluby ? :) Zachęcam do dyskusji :)
Jak ja łapie za włosy i jej w wypięta zgrabna dupkę powoli wpycha dużego kutasa. Gdy zaczyna się bronić pociąga ja za włosy

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Tez lubię iść do narzeczonego ze spermą w majtkach albo w pupci, super, że są faceci którym się to podoba, ale co do smsow jakie pisałeś, które żona Ci wysyła, to jestem pod wrażeniem. Chętnie sama wysłałabym podobne narzeczonemu I jestem pewna, ze by mu się spodobały. Aż mi się mokro robi jak myślę o tym, że potem on mógłby się dotykać przy nich :) jest szansa trochę więcej takich wiadomości zobaczyć od Twojej żony? :p
Co Ci daje udział w cuckoldzie? Zaczęłaś to robić za namową swojego faceta, czy zawsze o tym fantazjowałaś?