• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

W jakiej sytuacji chciałbyś zobaczyć żonę ?

Mężczyzna

Cohen

Nowicjusz
Pozostało Ci być grzecznym mężem i słuchać się żony. :p Bardzo jej się spodobała realizacja tej fantazji najwidoczniej. Koniecznie musisz mi powiedzieć jak to się dalej potoczy u Ciebie, jestem bardzo ciekawa.
Żona jedzie za tydzień w piątek - wesele jest w sobotę, ale powiedziała, że chce spędzić więcej czasu z kochankiem i mieć dzień więcej.
Jednocześnie powiedziała, że z nim w dłużej perspektywie raczej nic nie będzie bo zbyt daleko jest i nie mają jak się widywać.

Ma kolegę ze szkoły, który jej się podobał kiedyś i nadal, ale on ma żonę. Mimo tego wczoraj była pierwszy raz na randce z nim, więc wróciła wymacana i po minetce oraz obciąganiu w aucie. Muszą jeździć dalej żeby żona jej kochanka ani ich znajomi nie zauważyli ich. Żona zaproponowała bym brał udział w ich spotkaniach, ale na razie tylko patrzył, bez dołączania no i jeśli idą na randkę do restauracji albo gdzieś to woli być wtedy z nim sama, więc żebym ja coś innego wtedy robił czekając. Jemu nie przeszkadza moja obecność.

Żona powiedziała też, że nie w tym momencie, ale w przyszłości rozważa byśmy się spotykali z inną parą lub w trójkącie z kobietą, ale na razie nie chce nic obiecywać ani podawać terminów. Rozmawialiśmy też o innych rzeczach, które chcielibyśmy zrealizować, a jest ich dużo.

Podoba mi się jak ta sytuacja się rozwija, bo oboje czerpiemy dużą satysfakcję z tego, częściej uprawiamy seks i mocno ograniczone zostaną zdrady, które w innym temacie opiszę troszkę, bo jest taki. :)

Kobieta

Agness

Seks Praktykant
Dobrze czytać, że wszystko się rozwija fajnie. Najważniejsze żeby żona się dobrze bawiła :D Podoba mi się, że randki spędza z kochankiem, a potem możesz popatrzeć co się dzieje dalej. Bardzo perwersyjne i nakręcające mnie.

Tę randkę z nowym kochankiem długo planowała? Jak namówiła Was na nią?

Rozmawialiśmy też o innych rzeczach, które chcielibyśmy zrealizować, a jest ich dużo.
Tym mnie zaintrygowałeś, co się pojawia jeszcze?

Mężczyzna

Cohen

Nowicjusz
Tę randkę z nowym kochankiem długo planowała? Jak namówiła Was na nią?
Napisał do niej jakiś czas temu i odnowili kontakt. Tak jakoś samo od rozmowy przeszło w żarty, jakieś podteksty i się spotkali po ok. 1,5 tygodnia. Mi o tym nie mówiła, dowiedziałem się po fakcie, jak wróciła do domu i mi opowiedziała wszystko.

Tym mnie zaintrygowałeś, co się pojawia jeszcze?
Ogólnie najbardziej ekstremalne to jest żeby się oddała za kasę. Ja żebym niekoniecznie to widział, ale ją wspierał, np. zawiózł gdzieś i poczekał. Przyznała się, że część historii które mi opowiadał nie były z kolegami - powiedziała, ze kiedyś na studiach zdarzyło się jej puścić za kasę. Nie potrzebowała nawet pieniędzy tylko z podniecenia tym.

Kobieta

Laura_Laurka

Nowicjusz
Ogólnie najbardziej ekstremalne to jest żeby się oddała za kasę. Ja żebym niekoniecznie to widział, ale ją wspierał, np. zawiózł gdzieś i poczekał. Przyznała się, że część historii które mi opowiadał nie były z kolegami - powiedziała, ze kiedyś na studiach zdarzyło się jej puścić za kasę. Nie potrzebowała nawet pieniędzy tylko z podniecenia tym.
I mimo tego nic się nie zmieniło między Wami?

Można jakoś pogadać albo popisać z Twoją żoną?

Mężczyzna

Cohen

Nowicjusz
I mimo tego nic się nie zmieniło między Wami?

Można jakoś pogadać albo popisać z Twoją żoną?
Nie wiem, nie wie ona, ze tu mam konto i piszę, ale pomyślę jakoś...

Wczoraj wyjechała na to wesele. Cały dzień byłem tym nakręcony, a jeszcze bardziej kiedy poprosiła żebym jej jakąś większą paczkę prezerwatyw jak będę wracał do domu. Wyszykowała się, a przed wyjściem zdjęła majtki, bo powiedziała, że nie będzie ich potrzebowała na razie. Po dziesięciu minutach wysłała mi fotkę selfie jak robiła mu loda w aucie, a potem dużo smsów wieczorem i kilka fotek wysłała jeszcze. Zrobiłem sobie do nich dobrze, ale mimo tego i tak mi po chwili znowu stanął.

Żona wraca dopiero jutro po południu, więc na dziś jeszcze umówiłem się z jej koleżanką (pisałem w innym temacie o niej) skoro jest wolne mieszkanie. Ogólnie razem z jej koleżanką zastanawialiśmy się czy kiedyś nie powiedzieć o tym żonie, ale to raczej odległa perspektywa.

Mężczyzna

daniel644

Seks Praktykant
Nie wiem, nie wie ona, ze tu mam konto i piszę, ale pomyślę jakoś...

Wczoraj wyjechała na to wesele. Cały dzień byłem tym nakręcony, a jeszcze bardziej kiedy poprosiła żebym jej jakąś większą paczkę prezerwatyw jak będę wracał do domu. Wyszykowała się, a przed wyjściem zdjęła majtki, bo powiedziała, że nie będzie ich potrzebowała na razie. Po dziesięciu minutach wysłała mi fotkę selfie jak robiła mu loda w aucie, a potem dużo smsów wieczorem i kilka fotek wysłała jeszcze. Zrobiłem sobie do nich dobrze, ale mimo tego i tak mi po chwili znowu stanął.

Żona wraca dopiero jutro po południu, więc na dziś jeszcze umówiłem się z jej koleżanką (pisałem w innym temacie o niej) skoro jest wolne mieszkanie. Ogólnie razem z jej koleżanką zastanawialiśmy się czy kiedyś nie powiedzieć o tym żonie, ale to raczej odległa perspektywa.
Opowiadaj co tam się jeszcze działo bo jestem mega ciekawy ☺️🔥

Mężczyzna

jerry-berry

Cichy Podglądacz
Żona posuwana na pieska a ja pod spodem liże ich oboje. Facet kończy w niej wyskakuje i cała sperma wylatuje w moje otwarte usta. Resztę wysysam. To moja fantazja. Ale realnie na początek to zgodziłbym się na delikatne ich pieszczoty z finałem na żony cyckach. Nie poszedłbym na całość od razu.

Mężczyzna

cuckoldman

Biegły Uwodziciel
Żona posuwana na pieska a ja pod spodem liże ich oboje. Facet kończy w niej wyskakuje i cała sperma wylatuje w moje otwarte usta. Resztę wysysam. To moja fantazja. Ale realnie na początek to zgodziłbym się na delikatne ich pieszczoty z finałem na żony cyckach. Nie poszedłbym na całość od razu.
Zgadzam się z tym, krok po kroku i co spotkanie dokładać jakiś element pikanterii, też tak startowaliśmy, dodatkowo nasz znajomy do 3 jak wiedział ,że będzie nowy etap znajomości na spotkaniu, strasznie się nakręcał

Mężczyzna

jerry-berry

Cichy Podglądacz
Zgadzam się z tym, krok po kroku i co spotkanie dokładać jakiś element pikanterii, też tak startowaliśmy, dodatkowo nasz znajomy do 3 jak wiedział ,że będzie nowy etap znajomości na spotkaniu, strasznie się nakręcał
Krok po kroku pozwala sprawdzić siebie jak się będzie człowiek czuł w sytuacji gdy ktoś inny zabiera się do żony. Gdyby nagle niespodziewanie włączyła się zazdrość to samo macanie jest do ogarnięcia. Przy pójściu na całość od razu może być potem różnie

Mężczyzna

cuckoldman

Biegły Uwodziciel
Krok po kroku pozwala sprawdzić siebie jak się będzie człowiek czuł w sytuacji gdy ktoś inny zabiera się do żony. Gdyby nagle niespodziewanie włączyła się zazdrość to samo macanie jest do ogarnięcia. Przy pójściu na całość od razu może być potem różnie
Tu nie tylko chodzi o zazdrość mężczyzny o kobietę ale również o komfort partnerki czy np jej wystarcza tylko jak jest pieszczona oralnie lub to ona pięści oralnie, czy może wystarczy jej masaż na 4 ręce a może jednak chce poczuć jak to jest mieć jednego penisa w cipce a drugiego w ustach, między spotkaniami jest czas na rozmowę i podjęcie ewentualnych dalszych kroków