• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

W jakiej sytuacji chciałbyś zobaczyć żonę ?

Mężczyzna

Cohen

Nowicjusz
Pozostało Ci być grzecznym mężem i słuchać się żony. :p Bardzo jej się spodobała realizacja tej fantazji najwidoczniej. Koniecznie musisz mi powiedzieć jak to się dalej potoczy u Ciebie, jestem bardzo ciekawa.
Żona jedzie za tydzień w piątek - wesele jest w sobotę, ale powiedziała, że chce spędzić więcej czasu z kochankiem i mieć dzień więcej.
Jednocześnie powiedziała, że z nim w dłużej perspektywie raczej nic nie będzie bo zbyt daleko jest i nie mają jak się widywać.

Ma kolegę ze szkoły, który jej się podobał kiedyś i nadal, ale on ma żonę. Mimo tego wczoraj była pierwszy raz na randce z nim, więc wróciła wymacana i po minetce oraz obciąganiu w aucie. Muszą jeździć dalej żeby żona jej kochanka ani ich znajomi nie zauważyli ich. Żona zaproponowała bym brał udział w ich spotkaniach, ale na razie tylko patrzył, bez dołączania no i jeśli idą na randkę do restauracji albo gdzieś to woli być wtedy z nim sama, więc żebym ja coś innego wtedy robił czekając. Jemu nie przeszkadza moja obecność.

Żona powiedziała też, że nie w tym momencie, ale w przyszłości rozważa byśmy się spotykali z inną parą lub w trójkącie z kobietą, ale na razie nie chce nic obiecywać ani podawać terminów. Rozmawialiśmy też o innych rzeczach, które chcielibyśmy zrealizować, a jest ich dużo.

Podoba mi się jak ta sytuacja się rozwija, bo oboje czerpiemy dużą satysfakcję z tego, częściej uprawiamy seks i mocno ograniczone zostaną zdrady, które w innym temacie opiszę troszkę, bo jest taki. :)

Kobieta

Agness

Seks Praktykant
Dobrze czytać, że wszystko się rozwija fajnie. Najważniejsze żeby żona się dobrze bawiła :D Podoba mi się, że randki spędza z kochankiem, a potem możesz popatrzeć co się dzieje dalej. Bardzo perwersyjne i nakręcające mnie.

Tę randkę z nowym kochankiem długo planowała? Jak namówiła Was na nią?

Rozmawialiśmy też o innych rzeczach, które chcielibyśmy zrealizować, a jest ich dużo.
Tym mnie zaintrygowałeś, co się pojawia jeszcze?

Mężczyzna

Cohen

Nowicjusz
Tę randkę z nowym kochankiem długo planowała? Jak namówiła Was na nią?
Napisał do niej jakiś czas temu i odnowili kontakt. Tak jakoś samo od rozmowy przeszło w żarty, jakieś podteksty i się spotkali po ok. 1,5 tygodnia. Mi o tym nie mówiła, dowiedziałem się po fakcie, jak wróciła do domu i mi opowiedziała wszystko.

Tym mnie zaintrygowałeś, co się pojawia jeszcze?
Ogólnie najbardziej ekstremalne to jest żeby się oddała za kasę. Ja żebym niekoniecznie to widział, ale ją wspierał, np. zawiózł gdzieś i poczekał. Przyznała się, że część historii które mi opowiadał nie były z kolegami - powiedziała, ze kiedyś na studiach zdarzyło się jej puścić za kasę. Nie potrzebowała nawet pieniędzy tylko z podniecenia tym.

Kobieta

Laura_Laurka

Cichy Podglądacz
Ogólnie najbardziej ekstremalne to jest żeby się oddała za kasę. Ja żebym niekoniecznie to widział, ale ją wspierał, np. zawiózł gdzieś i poczekał. Przyznała się, że część historii które mi opowiadał nie były z kolegami - powiedziała, ze kiedyś na studiach zdarzyło się jej puścić za kasę. Nie potrzebowała nawet pieniędzy tylko z podniecenia tym.
I mimo tego nic się nie zmieniło między Wami?

Można jakoś pogadać albo popisać z Twoją żoną?