• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

W jakiej sytuacji chciałbyś zobaczyć żonę ?

Kobieta

Agness

Seks Praktykant
Żona dziś powiedziała mi, że została przez niego zaproszona jako partnerka na wesele w czerwcu.
Wow, to jedna z najbardziej perwersyjnych rzeczy o jakiej słyszałam jeśli chodzi o takie relacje. Aż się rozmarzyłam co tam może się wydarzyć i w jakim stanie żona mogłaby wrócić do Ciebie po takim wyjeździe. Czy Żona skorzysta z zaproszenia?

Mężczyzna

Cohen

Cichy Podglądacz
Czy Żona skorzysta z zaproszenia?
Nie pytała mnie o zdanie, tylko pokazała w telefonie wiadomość jaką od niego dostała kilka godzin wcześniej i że od razu mu to potwierdziła.
Swoją drogą to zauważyłem, że zapisała go w telefonie jako "Kosmetyczka Magda".
Dziś całe popołudnie szukała w internecie sukienki i planowała jak się ubrać. Bardzo się nakręciła na ten wyjazd. Jestem zazdrosny i podniecony, bo wysyła mu swoje pomysły na ubranie do oceny. Dziś wieczorem mieliśmy super sex w trakcie którego powiedziała że bardzo się cieszy na ten wyjazd i zapytała jak się czuję, że w cipkę którą posuwam niedługo, znowu, wejdzie inna pała, którą gościła już niedawno w swoich dziurkach. Tak to na mnie podziałało, że orgazm miałem tak silny jak chyba nigdy. Po wszystkim powiedziała mi, że podoba jej się, że zdecydowała się na taką zabawę, ale że musiała trafić na odpowiedni moment i osobę do tego. Bardzo się otworzyła dzięki temu i ja też. Opowiada mi o fantazjach o których nigdy nie mówiła.

Mężczyzna

arkady96

Cichy Podglądacz
Hej ja swoją chciałbym zobaczyć w paru sytuacjach. Taką naj bardziej pikantną hardkorową to zabawa nią z dwoma innymi panami. Każdy włada w inną dziurę. A co do zrealizowania to najbardziej realne może się okazać zabawa w sałnie albo przymierał i gdzie zostańmy przyłapani. I aby nie było dramy to jak ja ją rucham to ona obciąga panu albo liże inna kobitę. 🤔🤫😅😉

Mężczyzna

Agam

Podrywacz
Hej ja swoją chciałbym zobaczyć w paru sytuacjach. Taką naj bardziej pikantną hardkorową to zabawa nią z dwoma innymi panami. Każdy włada w inną dziurę. A co do zrealizowania to najbardziej realne może się okazać zabawa w sałnie albo przymierał i gdzie zostańmy przyłapani. I aby nie było dramy to jak ja ją rucham to ona obciąga panu albo liże inna kobitę. 🤔🤫😅😉
Nie wiem co się stało, ale moja żona ostatnio bardzo się podszkoliła w feliato. Może zawsze tak umiała, tylko ja byłem ślepy🤔

Mam porównanie bo miesiąc temu bzykałem koleżankę na wyjeździe i mimo że bardzo się starała to mojej żonie może siatki nosić 😂

Chciałbym żeby kogoś tak obsłużyła z pasją jak mnie obsługuje. Kiedy ją komplementuje podczas tej roboty, widzę że ona stara się jeszcze bardziej. Ciekawe co by było, gdyby kilku mężczyzn jednocześnie ją komplementowało.

Mężczyzna

Cohen

Cichy Podglądacz
Mi od tamtej pory żona nie chce obciągnąć, choć wcześniej lubiła i często robiła loda. Jak wczoraj chciałem to mi powiedziała, że im bardziej chcę tym mniej ma ochotę dać Ci cokolwiek. Że nie jest od spełniania próśb i jak ma ochotę to sama zdecyduje kiedy, komu i czy w ogóle obciągnie. Dodała, że ten jej przyjaciel, którego mi imienia nie podała, miał dużo smaczniejszego kutasa niż ja. Jako mężowi może dać mi cipkę, ale jak ją będę wkurzał to ani cipki, ani czegokolwiek innego nie dostanę już. Dała sobie wczoraj wsadzić między nogi jak ją przeprosiłem, a potem powiedziała, że póki ma orgazm, a ja jej nie denerwuję i będę jej posłuszny to na razie będę mógł ją posuwać w cipkę.

Za to dziś rano robiła prosiła żebym zrobił jej nagie zdjęcia do wysłania swojemu nowemu przyjacielowi.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Eryk70

Nowicjusz
Moja żona co którąś niedzielę jedzie rozliczać kontraktowe firmy. Ona nazywa tę pracę- Księgowa w terenie. Zawsze ubiera się z klasą, ale dziś dodała do tego elementy wyzywające - spódnica za kolana, ale z rozcięciem po udo, biała koszula spod której prześwituje czarny stanik i wysokie szpilki 👠. Usta 👄 z których czerwień aż raziła !!!
Wyszła ze stukiem obcasów i powiedziała, że będzie wieczorem.

Mężczyzna

Agam

Podrywacz
Moja żona co którąś niedzielę jedzie rozliczać kontraktowe firmy. Ona nazywa tę pracę- Księgowa w terenie. Zawsze ubiera się z klasą, ale dziś dodała do tego elementy wyzywające - spódnica za kolana, ale z rozcięciem po udo, biała koszula spod której prześwituje czarny stanik i wysokie szpilki 👠. Usta 👄 z których czerwień aż raziła !!!
Wyszła ze stukiem obcasów i powiedziała, że będzie wieczorem.
Księgowe mnie zawsze kręciły. Teraz mam jedną z którą się komunikuję tylko przez telefon, lub whatsup. Nigdy jej nie widziałem ale mam wrażenie że jest zdrowym Milfem z klasą. W przyszłym miesiącu ją odwiedzę 😉

Kobieta

Agness

Seks Praktykant
Mi od tamtej pory żona nie chce obciągnąć, choć wcześniej lubiła i często robiła loda. Jak wczoraj chciałem to mi powiedziała, że im bardziej chcę tym mniej ma ochotę dać Ci cokolwiek. Że nie jest od spełniania próśb i jak ma ochotę to sama zdecyduje kiedy, komu i czy w ogóle obciągnie. Dodała, że ten jej przyjaciel, którego mi imienia nie podała, miał dużo smaczniejszego kutasa niż ja. Jako mężowi może dać mi cipkę, ale jak ją będę wkurzał to ani cipki, ani czegokolwiek innego nie dostanę już. Dała sobie wczoraj wsadzić między nogi jak ją przeprosiłem, a potem powiedziała, że póki ma orgazm, a ja jej nie denerwuję i będę jej posłuszny to na razie będę mógł ją posuwać w cipkę.

Za to dziś rano robiła prosiła żebym zrobił jej nagie zdjęcia do wysłania swojemu nowemu przyjacielowi.
Pozostało Ci być grzecznym mężem i słuchać się żony. :p Bardzo jej się spodobała realizacja tej fantazji najwidoczniej. Koniecznie musisz mi powiedzieć jak to się dalej potoczy u Ciebie, jestem bardzo ciekawa.

Witam ja chciałbym zobaczyć swoją żonę jak wypina się starszemu facetowi tak 20 lat starszemu
Cudowna fantazja. 🥰 Ale chyba na wypinaniu samym się nie kończy, co? :)

Mężczyzna

Eryk70

Nowicjusz
Moja żona wróciła wczoraj późno, zmęczona i nie skóra do niczego. Wiem, że nie zadziało się nic poza pracą.
za to rano wychodząc do pracy okazało się, że w samochodzie zostawiła iPoda. Zanim przyniosłem do domu otworzyłem i przeglądnąłem whatsapp! W wiadomościach od sekretariat tylko jedną wiadomość i zdjęcie penisa w wzwodzie!!!
Odpisała mu, że jest piękny i jak tylko się spotkają obejmie go ustami 👄
Cały dzień nie mogę się skupić 😢😭 czekam na rozwój zdarzeń

Mężczyzna

Cohen

Cichy Podglądacz
Witam ja chciałbym zobaczyć swoją żonę jak wypina się starszemu facetowi tak 20 lat starszemu
Też by mi się to spodobało jakby moja żona tak zrobiła.

Pozostało Ci być grzecznym mężem i słuchać się żony. :p Bardzo jej się spodobała realizacja tej fantazji najwidoczniej. Koniecznie musisz mi powiedzieć jak to się dalej potoczy u Ciebie, jestem bardzo ciekawa.
Będę pisał jak coś się wydarzy!