• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Uwaga, obrzydliwy temat! Kupa i pierdy

Mężczyzna

bizantynski

Cichy Podglądacz
Związki a sranie i pierdzenie
Zawsze mnie frapowało jak to jest być w stałym związku, mieszkać z kimś i przy nim pierdzieć. Nie mieszkałam nigdy z facetem i zastanawiam się czy ludzie pierdzą przy sobie w łóżku albo w samochodzie. Np. piękna kobieta w swojej ołówkowej biznesowej spódnicy pierdzi z radością i ulgą po wejśiu do samochodu jak ja mąż odebrał z pracy. Czy ludzie w związkach tak funkcjonuja? On wtedy ją caluje i rozważaja co kupic na obiad?
Albo On po orgazmie odpoczywa i puszcza cichacza.
Czy akcpetujecie pierdy partnera czy też każecie mu spadac do łazienki? To niewygodne, ja żyję sama i robię to kiedy chcę, a w związku trzeba uciekać we własnym domu!
Czy zdarzaja sie w małżeństwach sytuacje, gdy np. On myje zeby, a ona robi kupe? Czy fizjologia wpływa na odbiór wspólnego seksu?
Czy pamietacie pierwszy raz, gdy się spierdzieliście przy partnerze, a On przy Was? Czy było to przeżycie?
Podobno związek ma taki naturalny cykl- w fazie zakochania wstrzymujesz. Zaangazowanie jest, gdy pierdzisz i to nie przeszkadza. Koniec związku jest, gdy zaczyna przeszkadzać.
Czy zgadzacie sie z tym?
Pozdrawiam wszystkich, którym się będzie chciało przeczytać te obrzydliwe rozterki i jeszcze się po nich wieczorem po******!;-DDD
Hehe
Moja kobieta i moja teściowa mogą robić przy mnie co tylko chcą, i pierdzieć i srać. Oczywiście tego nie robią, bo są wstydliwe, ale gdyby chciały - z przyjemnością wdychalbym ich wiatry i smakował kupy.

Mężczyzna

darko_xd5932

Seks Praktykant
Kiedyś opowiadałem byłej dziewczynie o swoich problemach z trawieniem i kupą, tj. wzdęcia, bąki, hemoroidy. Pewnego dnia zrobiła mi awanturę z tego tytułu, i tak się rozstaliśmy.

Mężczyzna

ScatPerwersyjny

Nowicjusz
Dla mnie to bardzo ciekawe móc widzieć takie posty, jak autorka dodała! :) Niesłychane, ale pewnie wiele par tak ma, że niedopuszczalnym, by pierdnąć przy drugiej osobie, że trzeba uciekać z tym, chować się, ukrywać to, a ja mam to dokładnie tak, jak zasugerowała pisząca post :)
Odbieram kobietę z pracy, ona piękna wsiada do samochodu i wypuszcza nagromadzone gazy! daje mi się nimi zaciągnąć, a jeszcze milej, gdyby ją to jarało, wtedy moja twarz byłaby przy jej odbycie czekając na jej gazy!
Coś wspaniałego :)
Lub, gdy siedzimy wieczorem na sofie, oglądamy netflixa, najnowszy sezon stranger things, trzymam palec w jej pupie i wypuszcza gazy i delektujemy się zapachami albo! ja daję swoje gazy jej do wąchania.
Uwielbiam również w tę stronę, móc wpuścić do ust kobiecie swoje.

Ach, no już pisząc ten post rozmarzyłem się i penis pulsuje.

Mężczyzna

ScatPerwersyjny

Nowicjusz
Najgorszy to jest pierwszy pierd, pozniej to juz jakos idzie.
Dla mnie właśnie nie. Ja od zawsze pragnąłem tego :) w sensie nie muszę się przełamywać do tego tylko po prosto od wejścia dostawać to :) pierd prosto do ust :) ale wielu właśnie było np na nie, a gdy w relacji zaczynają to mieć to staje się to dla nich normalne, naturalne, a wielu odkrywa, że ich to kręci

Mężczyzna

Noigel

Podrywacz
Dziwne masz upodobania, ja jednak wole jakies takie zapachy które sa przyjemne dla zmysłów, ale jak lubisz to moze powinnismy Ci nalapac bąków do słoika :D

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry