Ja zaczynam??O nie, znowu zaczynasz z kutasami. Teraz w moim wątkunie masz 30 swoich?
![]()

Ja zaczynam??O nie, znowu zaczynasz z kutasami. Teraz w moim wątkunie masz 30 swoich?
![]()
To prawda. Naturalny o niebo lepszy....jedynie cena jest po stronie sztucznego w twoim przypadku. Ty za zabawy ze swoją Panią już pewnie ponad tysiaka zabuliłeś....I pewnie jeszcze niejednego zabuliszCałe szczęście już nie muszę, mam w realu![]()
No tak, ale sztuczny tyłek Cię nie przytuli i nic Ci nie powie, a Pani jednak coś tam przytuli czy tam pocałuje, bo to jednak prawdziwa kobieta. No sam widzisz, pomimo sztucznej waginy, którą sobie kupiłem to jednak dla mnie było za mało, ja potrzebowałem kontaktu i obcowania w kobietą, prawdziwąTo prawda. Naturalny o niebo lepszy....jedynie cena jest po stronie sztucznego w twoim przypadku. Ty za zabawy ze swoją Panią już pewnie ponad tysiaka zabuliłeś....I pewnie jeszcze niejednego zabulisz![]()
a tutaj cena jest jednorazowa
![]()
BrawoTo jest zabawa w - jaką jedną zabawkę zabierasz ze sobą na BEZLUDNĄ wyspę. Nie ma zabierania kobiet, starców, zwierząt. Jak chcecie się przytulać to można wziąć pluszaka. Macie 10 000 tysięcy innych tematów gdzie można przemycić jak cudowna jest pani prostituta lub wielkie kutasy.
Pozdrawiam
Cóż, ja tylko odpowiadam na posty skierowane o mnie/ do mnie nie ważne w jakich wątkach a że ludzie zaczynają na inne tematy pisać w danych wątkach to już nie moja wina. Jakby co to ja wcześniej napisałem już jaką zabawkę bym zabrał ze sobą i nic więcej nie pisałem, czyli w temacie.To jest zabawa w - jaką jedną zabawkę zabierasz ze sobą na BEZLUDNĄ wyspę. Nie ma zabierania kobiet, starców, zwierząt. Jak chcecie się przytulać to można wziąć pluszaka. Macie 10 000 tysięcy innych tematów gdzie można przemycić jak cudowna jest pani prostituta lub wielkie kutasy.
Pozdrawiam
Te rzeczy można też omawiać na privie, bo tak to kolejny wątek będzie o tym samym, a jak zakładałam ten temat to mnie właśnie interesowała taka najbardziej ulubiona zabawka dla kobiet i mężczyzn. I jak ktoś chce sobie coś wyszukać w temacie to nie jest to wygodne aby lecieć przez tonę tekstu nie na temat.Cóż, ja tylko odpowiadam na posty skierowane o mnie/ do mnie nie ważne w jakich wątkach a że ludzie zaczynają na inne tematy pisać w danych wątkach to już nie moja wina. Jakby co to ja wcześniej napisałem już jaką zabawkę bym zabrał ze sobą i nic więcej nie pisałem, czyli w temacie.
No to przecież napisałem, że bym zabrał jedną taką zabawkę i tyle, więc po co drążysz temat i sama zbędny tekst dodajesz tutaj?Te rzeczy można też omawiać na privie, bo tak to kolejny wątek będzie o tym samym, a jak zakładałam ten temat to mnie właśnie interesowała taka najbardziej ulubiona zabawka dla kobiet i mężczyzn. I jak ktoś chce sobie coś wyszukać w temacie to nie jest to wygodne aby lecieć przez tonę tekstu nie na temat.
No nie, weź, to jednak człowiek, prawdziwa kobieta, do której należy okazywać szacunek.Osobiście uważam, że Pani Kurwa to właściwie jak przedmiot użytkowy. Wchodzisz, wychodzisz i odstawiasz na bok jeśli nie potrzebna. Niektórzy mogą traktować dziwki jako zabawki erotyczne.
Ryzykowne stwierdzenie. Nie podoba mi się, choć rozumiem skąd się bierze.Osobiście uważam, że Pani Kurwa to właściwie jak przedmiot użytkowy. Wchodzisz, wychodzisz i odstawiasz na bok jeśli nie potrzebna. Niektórzy mogą traktować dziwki jako zabawki erotyczne.
Skoro kobiety korzystają z zabawek, to nie widzę powodu aby faceci nie mieli korzystać.Żadnej. Facetowi zabawki erotyczne nie są potrzebne. Wystarczy sprawna ręka, którą można nazwać Irenka
Żadna sztuczna dupa, czy też sztuczna baba nie da ci rozkoszy tak jak własna grabaSkoro kobiety korzystają z zabawek, to nie widzę powodu aby faceci nie mieli korzystać.
Możesz mi wierzyć lub nie, ale tyłek z cyberskóry daje wrażenia bardzo podobne do prawdziwej penetracji. Ręką nie da Ci takich odczuć.
Nie zgodze się. Chyba nie próbowałeś nigdy zabawy z taką.Żadna sztuczna dupa, czy też sztuczna baba nie da ci rozkoszy tak jak własna graba
Nie i nie mam zamiaru. Zabawki zostawmy kobietom. Dla mnie facet kopulujący z dmuchaną lalą czy sztuczną cipą jest widokiem żałosnym.Nie zgodze się. Chyba nie próbowałeś nigdy zabawy z taką.
Takim tokiem rozumowania to i kutas w ręce też jest widokiem żałosnym? Rozumiem że nigdy konia sobie nie zwaliłeś?Nie i nie mam zamiaru. Zabawki zostawmy kobietom. Dla mnie facet kopulujący z dmuchaną lalą czy sztuczną cipą jest widokiem żałosnym.