• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Ulubiona zabawka erotyczna

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Całe szczęście już nie muszę, mam w realu :)
To prawda. Naturalny o niebo lepszy....jedynie cena jest po stronie sztucznego w twoim przypadku. Ty za zabawy ze swoją Panią już pewnie ponad tysiaka zabuliłeś....I pewnie jeszcze niejednego zabulisz😁 😉 a tutaj cena jest jednorazowa 😜🤣

Mężczyzna

maxis

Erotoman
To prawda. Naturalny o niebo lepszy....jedynie cena jest po stronie sztucznego w twoim przypadku. Ty za zabawy ze swoją Panią już pewnie ponad tysiaka zabuliłeś....I pewnie jeszcze niejednego zabulisz😁 😉 a tutaj cena jest jednorazowa 😜🤣
No tak, ale sztuczny tyłek Cię nie przytuli i nic Ci nie powie, a Pani jednak coś tam przytuli czy tam pocałuje, bo to jednak prawdziwa kobieta. No sam widzisz, pomimo sztucznej waginy, którą sobie kupiłem to jednak dla mnie było za mało, ja potrzebowałem kontaktu i obcowania w kobietą, prawdziwą :) a że żadna normalna mnie nie chciała to sobie w ten sposób poradziłem i mi z tym dobrze, nawet bym do końca życia mógłbym wydawać na nią, przecież po coś się zarabia pieniądze, przecież same szczęścia nie dają.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
To jest zabawa w - jaką jedną zabawkę zabierasz ze sobą na BEZLUDNĄ wyspę. Nie ma zabierania kobiet, starców, zwierząt. Jak chcecie się przytulać to można wziąć pluszaka. Macie 10 000 tysięcy innych tematów gdzie można przemycić jak cudowna jest pani prostituta lub wielkie kutasy.
Pozdrawiam

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
To jest zabawa w - jaką jedną zabawkę zabierasz ze sobą na BEZLUDNĄ wyspę. Nie ma zabierania kobiet, starców, zwierząt. Jak chcecie się przytulać to można wziąć pluszaka. Macie 10 000 tysięcy innych tematów gdzie można przemycić jak cudowna jest pani prostituta lub wielkie kutasy.
Pozdrawiam
Brawo 👏 👏 👏
Niestety nie wszyscy czytają że zrozumieniem.

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Pozdrawiam
Cóż, ja tylko odpowiadam na posty skierowane o mnie/ do mnie nie ważne w jakich wątkach a że ludzie zaczynają na inne tematy pisać w danych wątkach to już nie moja wina. Jakby co to ja wcześniej napisałem już jaką zabawkę bym zabrał ze sobą i nic więcej nie pisałem, czyli w temacie.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Cóż, ja tylko odpowiadam na posty skierowane o mnie/ do mnie nie ważne w jakich wątkach a że ludzie zaczynają na inne tematy pisać w danych wątkach to już nie moja wina. Jakby co to ja wcześniej napisałem już jaką zabawkę bym zabrał ze sobą i nic więcej nie pisałem, czyli w temacie.
Te rzeczy można też omawiać na privie, bo tak to kolejny wątek będzie o tym samym, a jak zakładałam ten temat to mnie właśnie interesowała taka najbardziej ulubiona zabawka dla kobiet i mężczyzn. I jak ktoś chce sobie coś wyszukać w temacie to nie jest to wygodne aby lecieć przez tonę tekstu nie na temat.

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Te rzeczy można też omawiać na privie, bo tak to kolejny wątek będzie o tym samym, a jak zakładałam ten temat to mnie właśnie interesowała taka najbardziej ulubiona zabawka dla kobiet i mężczyzn. I jak ktoś chce sobie coś wyszukać w temacie to nie jest to wygodne aby lecieć przez tonę tekstu nie na temat.
No to przecież napisałem, że bym zabrał jedną taką zabawkę i tyle, więc po co drążysz temat i sama zbędny tekst dodajesz tutaj?

Mężczyzna

Shiro

Podrywacz
Osobiście uważam, że Pani Kurwa to właściwie jak przedmiot użytkowy. Wchodzisz, wychodzisz i odstawiasz na bok jeśli nie potrzebna. Niektórzy mogą traktować dziwki jako zabawki erotyczne.

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Osobiście uważam, że Pani Kurwa to właściwie jak przedmiot użytkowy. Wchodzisz, wychodzisz i odstawiasz na bok jeśli nie potrzebna. Niektórzy mogą traktować dziwki jako zabawki erotyczne.
No nie, weź, to jednak człowiek, prawdziwa kobieta, do której należy okazywać szacunek.

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Ryzykowne stwierdzenie. Nie podoba mi się, choć rozumiem skąd się bierze.
Kobieta sama chce być traktowana przedmiotowo, ale to jednak człowiek.