• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Udawanie orgazmu

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Tak, zdarzało się gdy byłam gdzieś w okolicach 20stki. Z różnych powodów, ale główne dwa to: chciałam sprawić partnerowi radość albo gdy seks się niemiłosiernie przeciągał i chciałam to szybciej zakończyć.

Dość szybko jednak zrozumiałam, że partner się mnie nie nauczy gdy będę udawała orgazm. Dlatego nie robię tego od dawna tylko komunikowałam, że sztuka doprowadzenia mnie do orgazmu nie jest prosta, może się nie udać wcale, a sam seks daje mi ogrom satysfakcji i to mi nawet może wystarczać.

Teraz na szczęście dochodzę bez udawania, chyba nawet nie umiałabym być tak dobrą aktorką przy doświadczonym partnerze aby się nie połapał.

Kobieta

Pani855

Seks Praktykant
Zdarzyło się raz. Gdy miał fazę na 7 moich orgazmów (nie wiem dlaczego, może lubił tę cyfrę 😁 ), a ja po 6 wiedziałam, że jeszcze jednego nie wydolę. Zatem żeby mu sprawić przyjemność 😉 dostał 7 choć nieprawdziwy.

Kobieta

aga02

Cichy Podglądacz
Nigdy mi się nie zdarzył seks bez orgazmu. Nawet rozdziewiczenie skończyło się "happy end". Muszę jednak przyznać, że nie są to filmowe wulkany namiętności, tylko tak sobie przelatują, przez ciało i głowę, więc daję facetowi znak, że właśnie się dzieje, żeby nie przegapił. Nawet bym chyba nie wiedziała jak udawać.

Mężczyzna

Hakuzery

Nowicjusz
Takie pytanie do pań. Czy nie możecie po prostu i normalnie komunikować, żeby partner kończył? Przecież jest cała gama sygnałów i powodów do ich wydania. Orgazm kobiety, jest wyraźnie wyczuwalny dla partnera (mówię o takim normalnym, pełnoprawnym, a nie szybkich numerkach przy umywalce). Bez tych symptomów, to po prostu, zupełnie niepotrzebne odgrywanie cyrku. Zdarzało mi się doświadczyć udawanie orgazmu, wtedy kończyłem, i to na zawsze i na amen. Więc mnie zastanawia i pytam po co, i dlaczego :unsure:

Mężczyzna

Hakuzery

Nowicjusz
Aż dziwne, że niektóre kobieta potrafią dojść w taki sposób, że facet tego nie odnotuje. Jak moja kobieta ma orgazm, to nawet sąsiad piętro niżej o tym wie.
Oj niedobrze. Im głośniej tym większe prawdopodobieństwo fejku. Nawet jest rozpowszechniona doktryna, żeby nie wierzyć chudym laskom, bo normalny orgazm to 70kcal, a udawany 110kcal.

Kobieta

Nieśmiała

Seks Praktykant
Czasami jak nie miałam absolutnej ochoty na seks i zdążyłam już zaplanować w trakcie jadłospis na cały tydzień oraz wybrać w myślach nowe kolory ścian w sypialni, a on jeszcze nie doszedł, to coś tam pojęczałam, żeby on też szybciej skończył.

Mężczyzna

Hakuzery

Nowicjusz
Czasami jak nie miałam absolutnej ochoty na seks i zdążyłam już zaplanować w trakcie jadłospis na cały tydzień oraz wybrać w myślach nowe kolory ścian w sypialni, a on jeszcze nie doszedł, to coś tam pojęczałam, żeby on też szybciej skończył.
Ale przecież orgazm można wyczuć "na bolcu". Ja tam wiem kiedy orgazm jest, a kiedy nie, i kiedy nie ma już szans i żeby kończyć. Udawanie w łóżku jest wkurzające.

Kobieta

Tilliarian

Cichy Podglądacz
Zdarzało mi się udawać orgazm z pierwszym partnerem. Jeżeli nie dochodziłam, to on narzekał, że jest taki słaby i czemu mi się nie podoba. Ale pomimo mojej odpowiedzi, nic się nie zmieniało, chyba nie chciał się uczyć.

Kobieta

Nieśmiała

Seks Praktykant
Czasem trzeba trochę poudawać. A po seksie (a najlepiej w trakcie) powiedzieć mu, że nikt mnie nigdy tak nie grzmocił jak on. To jest psychologia. Faceci lubią być komplementowani w dziedzinie swoich łóżkowych dokonań

Mężczyzna

MonsieurBaguette

Cichy Podglądacz
To się powinno samemu czuć czy był ogień czy nie, ja to nie lubię komentarzy po wszystkim. W trakcie usłyszeć coś miłego jest fajnie, bo to faktycznie napędza.