• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Udawanie orgazmu

Kobieta

Saanvi

Erotoman
Tak, zdarzało się gdy byłam gdzieś w okolicach 20stki. Z różnych powodów, ale główne dwa to: chciałam sprawić partnerowi radość albo gdy seks się niemiłosiernie przeciągał i chciałam to szybciej zakończyć.

Dość szybko jednak zrozumiałam, że partner się mnie nie nauczy gdy będę udawała orgazm. Dlatego nie robię tego od dawna tylko komunikowałam, że sztuka doprowadzenia mnie do orgazmu nie jest prosta, może się nie udać wcale, a sam seks daje mi ogrom satysfakcji i to mi nawet może wystarczać.

Teraz na szczęście dochodzę bez udawania, chyba nawet nie umiałabym być tak dobrą aktorką przy doświadczonym partnerze aby się nie połapał.

Kobieta

Pani855

Seks Praktykant
Zdarzyło się raz. Gdy miał fazę na 7 moich orgazmów (nie wiem dlaczego, może lubił tę cyfrę 😁 ), a ja po 6 wiedziałam, że jeszcze jednego nie wydolę. Zatem żeby mu sprawić przyjemność 😉 dostał 7 choć nieprawdziwy.

Kobieta

Soulmate86

Podrywacz
Zdarzało się.
Nie dlatego, że facet był beznadziejny. Po prostu miałam już jeden, albo wiedziałam że akurat dziś nic z tego nie będzie, a facet nie skończy póki ja nie dojdę.