Jednak to prawda, nie ma faceta ktory nie wali bedac w zwiazku. Chyba nie ma watpliwosci, masakra. Jednak reka to reka. Juz niech robi to w tajemnicy, widziec tego nie chce. Takim ograniczonym jaskiniowcem jestem![]()
A jak uprawiasz z nią seks, to nie widzi Ciebie?A ja poproszę o poradę. Wiele razy masturbowałem się przy żonie i jej się to podobało, ale nie mam odwagi skończyć. Boję się, że będę głupio wyglądał - jak dochodzę robię śmieszne miny itd. Co robić?
Ja bardzo lubię patrzec jak facet robi sobie dobrze.
Nawet czasem oglądam takie filmikizapraszam ja lubię się pokazywać . Trochę taki ekshibicjonista .
Zalezy kto co lubi moja np sama proponuje zeby naprzeciw siebie sie pobawicJednak to prawda, nie ma faceta ktory nie wali bedac w zwiazku. Chyba nie ma watpliwosci, masakra. Jednak reka to reka. Juz niech robi to w tajemnicy, widziec tego nie chce. Takim ograniczonym jaskiniowcem jestem![]()
Jeśli nie widziałaś nigdy jak facet twój facet sobie wali konia, to spróbuj, może to być dla ciebie podniecające. A co do samego walenia konia. Ja uważam że seks z kimś kogo się na prawdę bardzo kocha jest przenajlepszy, a ja najbardziej kocham moją prawa rękę. Wiem że mogę jej ufać i nigdy mnie nie zawiedzie, nie zdradzi, zawsze mogę na nią liczyć i mogę ją bzykać kiedy tylko chceJednak to prawda, nie ma faceta ktory nie wali bedac w zwiazku. Chyba nie ma watpliwosci, masakra. Jednak reka to reka. Juz niech robi to w tajemnicy, widziec tego nie chce. Takim ograniczonym jaskiniowcem jestem![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
Czy udało Ci się bziknąć za darmo i gdzie szukałeś? | Seks | 119 | |
H | Najbardziej ekstremalny seks jaki udało wam się uprawiać? | Seks | 169 | |
![]() |
Szukam kobiety która lubi bawić się przy uzywkach | Ogłoszenia | 0 | |
M | Badajmy się | Poza tematem | 5 | |
S | Zabawię się na kamerce❤️ weryfikuje się | Ogłoszenia | 1 |