Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
czy aby wy troszke nieprzesadzacie sprobujcie a wtedy sie wypowiadajcie dla mnie tez to bylo niedopuszczalne ale widzicie ludzie sa rozni (na szczescie)
A ja bym się zgodziła na drugą kobietę w łóżku. Ale mam pewne warunki:
- musiałoby to być przed ślubem;
- podczas wakacji za granica (niezapomniane wakacje, niezapomniane doznania);
- to ja wybieram tą kobietę;
- obowiązkowo w hotelu (taki moj komfort psychiczny);
Byłabym w stanie zrobić przyjemność kobiecie i ją otrzymać. Widok mojego mężczyzny z inną kobietą nie był by taki straszny, w końcu też bym tam była, ale mój Facet z drugim facetem? To by mnie odrzucało
Słuchajcie. Różne są pragnienia kobiet i mężczyzn. Jedni wolą kochać się tylko ze swoim partnerem a inni wprowadzają w swoje życie intymne osoby trzecie. Dlaczego niektóre pary tworzą związki tzw. otwarte? Uważam że to pytanie na początku było jak najbardziej normalne i ludzkie. Nikt nie może winić innych za to jakie sam może mieć pragnienia (nie tylko teraz ale i w przyszłości). Z drugiej zaś strony jeżeli partner/ka zgadza się na taki układ 2+1 lub 2+n to jest ich sprawa i pewnie chcą skorzystać z jakiś nowych być może doznań (osobiście nigdy nie próbowałem takich układów więc moje rozważania są typowo teoretyczne ale uważam, że trafione w dychę).
Moja przyjaciółka chce spróbować 2M+k lub 2K+m, sporo rozmawialiśmy o tym i mimo tego, że też bym spróbował to mam pewne obawy.
Jesteśmy razem w luźnym związku i mamy różne fantazje które chcemy zrealizować ale jak dochodzi do realu to są obawy.
Wiadomo, że będzie to doświadczenie którego się już nie cofnie.
na chwile obecną trójkąty to tylko w fantazjach. nie sądze by to w naszym przypadku było w ogóle możliwe i się sprawdziło. za duże ryzyko dla związku..
Ja ze swoją żoną prubowalismy układu 2m+1k było fajnie chcielibysmy to powtórzyć a nawet spróbować jakiegoś mini GB typu nas 3 ona jedna no i z jakaś parką z wymianą jak i zarrówno razem
Wydaje mi się ze do takich rzeczy to trzeba dojrzec emocjonalnie
Nie nie to miałem na myśli chodziło mi o to że takie rzeczy powinny praktykować osoby żyjące w związkach dojrzałych emocjonalnie żeby potem nie było jakis tam zgrzytów etc
z 2 kobietami mistrzostwo mialem przyjemnosc bycia z dwiea pieknymi dziewczynami )) teraz bym chcial powtorzyc ale najlepiej z wariatkami ;D calonocna imprezka tylko w trojke )
Taaak panowie marzycie o trojkacie z dwoma laskami a jak przychodzi co do czego to nie dajecie rady ; ) Niestety dwie kobiety to nie tylko dwa razy wiecej przyjemnosci ale tez dwa razy wiecej wysilku. Zaspokoic jedna laske to czesto wyzwanie a co dopiero 2
Moim marzeniem jest seks z dwoma facetami. Niedlugo sie spelni, jestem w trakcie umawiania sie ; )
@matka_stiflera masz Całkowitą rację Dwie panie w łóżku to nie tylko wyzwanie fizyczne.... facet musi przede wszystkim być sprawiedliwym i zaspokoić tka obie Panie, by żadna nie czuła się pokrzywdzona, a nie daj .... by jeszcze poczuła się 'skrzywdzona". Pod względem fizycznym przygotowanie też sie przyda, nie ma co
Taaak panowie marzycie o trojkacie z dwoma laskami a jak przychodzi co do czego to nie dajecie rady ; ) Niestety dwie kobiety to nie tylko dwa razy wiecej przyjemnosci ale tez dwa razy wiecej wysilku. Zaspokoic jedna laske to czesto wyzwanie a co dopiero 2
Moim marzeniem jest seks z dwoma facetami. Niedlugo sie spelni, jestem w trakcie umawiania sie ; )
Moze nie wszyscy daja rade zaspokoic jedna kobiete ale z jedna lub dwiema kobietami mozna cala noc sie super bawic i nie wierze ze nie da rady zaspokoic obu pan.
Miałem kiedyś propozycję seksu w ,,trójkę,, z dwiema dziewczynami po pijaku, niesamowite uczucie... jednak był strach ale niestety nie byłem w stanie pójść krok dalej (brak zabezpieczeń, dużo alkoholu)
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.