• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Transwezstyzm/Crossdressing

Mężczyzna

Tomi88

Cichy Podglądacz
Noszę rajstopy zimą zamiast kalesonów, są dużo przyjemniejsze i wygodniejsze. Wybieram typowo klasyczne czarne. Nigdy nie eksponowałem tego publicznie choć nie ukrywam ciekawi mnie to.
Ja pierwszy raz publicznie, jeśli można tak to nazwać, zaprezentowałem się w rajstopach podczas kupowania butów w CCC. Miałem beżowe rajstopy pod spodniami. Z klientów nikt chyba tego nie zauważył, a pani, która przynosiła mi buty i moje rajstopy bez wątpienia widziała, w żaden sposób na to nie zareagowała.

Mężczyzna

Nietypowy12

Cichy Podglądacz
Ja pierwszy raz publicznie, jeśli można tak to nazwać, zaprezentowałem się w rajstopach podczas kupowania butów w CCC. Miałem beżowe rajstopy pod spodniami. Z klientów nikt chyba tego nie zauważył, a pani, która przynosiła mi buty i moje rajstopy bez wątpienia widziała, w żaden sposób na to nie zareagowała.
Ciekawy pomysł, taki dreszczyk emocji niewątpliwie mnie kusi. W lato nie ubrałem jeszcze rajstop, ale może kupię jakąś parę :)

Mężczyzna

Nietypowy12

Cichy Podglądacz
Ciekawy pomysł, taki dreszczyk emocji niewątpliwie mnie kusi. W lato nie ubrałem jeszcze rajstop, ale może kupię jakąś parę :)
W końcu zdecydowałem się spróbować, delikatnie podwinałem nogawki. Rajstopy delikatnie wystawały ponad trampki. Na ulicy i w galerii ludzie raczej tego nie zauważali. Dopiero w sklepie gdzie chciałem dokupić parę cienkich rajstop pani się zorientowała, ale podeszła do sprawy profesjonalnie. Wydaje mi się że w większych miastach jak np. Wrocław znaczna część ludzi nie zwraca na to uwagi.

Mężczyzna

SissyLaceytv

Biegły Uwodziciel
Bo chyba mam do tego prawo. No chyba, że to cukierkowy temat, w którym oczekujecie pozytywnych feedbacków
Messy Martin ci slusznie odpowiedzial ze po co sie wypowiadasz na temat ,ktory jest ci kompletnie obcy jak dobrze rozumiem. Poprzez taka wypowiedz jak twoja, probojesz stworzyc tu zamieszanie. Tutaj nie chodzi o to czy masz prawo czy nie.

Mężczyzna

lndmn9

Cichy Podglądacz
Messy Martin ci slusznie odpowiedzial ze po co sie wypowiadasz na temat ,ktory jest ci kompletnie obcy jak dobrze rozumiem. Poprzez taka wypowiedz jak twoja, probojesz stworzyc tu zamieszanie. Tutaj nie chodzi o to czy masz prawo czy nie.
Albo moja odpowiedz prosila sie o wyjasnienie, probe zrozumienia ;)

Mężczyzna

Messy Martin

Erotoman
W końcu zdecydowałem się spróbować, delikatnie podwinałem nogawki. Rajstopy delikatnie wystawały ponad trampki. Na ulicy i w galerii ludzie raczej tego nie zauważali. Dopiero w sklepie gdzie chciałem dokupić parę cienkich rajstop pani się zorientowała, ale podeszła do sprawy profesjonalnie. Wydaje mi się że w większych miastach jak np. Wrocław znaczna część ludzi nie zwraca na to uwagi.
Ja podczas zakupów damskich ciuszków w sklepie z używaną odzieżą tak samo trafiłem na profesjonalną obsługę .Byłem wtedy jedynym klientem i ekspedientka doradziła oraz pomogła mi wybrać przeróżne ciuszki.