Ja noszę rajstopy na codzień. Kocham ich dotykNoszę rajstopy zimą zamiast kalesonów, są dużo przyjemniejsze i wygodniejsze. Wybieram typowo klasyczne czarne. Nigdy nie eksponowałem tego publicznie choć nie ukrywam ciekawi mnie to.

Ja noszę rajstopy na codzień. Kocham ich dotykNoszę rajstopy zimą zamiast kalesonów, są dużo przyjemniejsze i wygodniejsze. Wybieram typowo klasyczne czarne. Nigdy nie eksponowałem tego publicznie choć nie ukrywam ciekawi mnie to.
Ja pierwszy raz publicznie, jeśli można tak to nazwać, zaprezentowałem się w rajstopach podczas kupowania butów w CCC. Miałem beżowe rajstopy pod spodniami. Z klientów nikt chyba tego nie zauważył, a pani, która przynosiła mi buty i moje rajstopy bez wątpienia widziała, w żaden sposób na to nie zareagowała.Noszę rajstopy zimą zamiast kalesonów, są dużo przyjemniejsze i wygodniejsze. Wybieram typowo klasyczne czarne. Nigdy nie eksponowałem tego publicznie choć nie ukrywam ciekawi mnie to.
Tak samoA jak się nazywa takie zjawisko, gdy to panie lubią ubierać męskie ciuchy?
Ciekawy pomysł, taki dreszczyk emocji niewątpliwie mnie kusi. W lato nie ubrałem jeszcze rajstop, ale może kupię jakąś paręJa pierwszy raz publicznie, jeśli można tak to nazwać, zaprezentowałem się w rajstopach podczas kupowania butów w CCC. Miałem beżowe rajstopy pod spodniami. Z klientów nikt chyba tego nie zauważył, a pani, która przynosiła mi buty i moje rajstopy bez wątpienia widziała, w żaden sposób na to nie zareagowała.
W końcu zdecydowałem się spróbować, delikatnie podwinałem nogawki. Rajstopy delikatnie wystawały ponad trampki. Na ulicy i w galerii ludzie raczej tego nie zauważali. Dopiero w sklepie gdzie chciałem dokupić parę cienkich rajstop pani się zorientowała, ale podeszła do sprawy profesjonalnie. Wydaje mi się że w większych miastach jak np. Wrocław znaczna część ludzi nie zwraca na to uwagi.Ciekawy pomysł, taki dreszczyk emocji niewątpliwie mnie kusi. W lato nie ubrałem jeszcze rajstop, ale może kupię jakąś parę![]()
To po co się tu wypowiadasz?Totalnie nie rozumiem tego fetyszu
Bo chyba mam do tego prawo. No chyba, że to cukierkowy temat, w którym oczekujecie pozytywnych feedbackówTo po co się tu wypowiadasz?
Messy Martin ci slusznie odpowiedzial ze po co sie wypowiadasz na temat ,ktory jest ci kompletnie obcy jak dobrze rozumiem. Poprzez taka wypowiedz jak twoja, probojesz stworzyc tu zamieszanie. Tutaj nie chodzi o to czy masz prawo czy nie.Bo chyba mam do tego prawo. No chyba, że to cukierkowy temat, w którym oczekujecie pozytywnych feedbacków
Albo moja odpowiedz prosila sie o wyjasnienie, probe zrozumieniaMessy Martin ci slusznie odpowiedzial ze po co sie wypowiadasz na temat ,ktory jest ci kompletnie obcy jak dobrze rozumiem. Poprzez taka wypowiedz jak twoja, probojesz stworzyc tu zamieszanie. Tutaj nie chodzi o to czy masz prawo czy nie.
Ja podczas zakupów damskich ciuszków w sklepie z używaną odzieżą tak samo trafiłem na profesjonalną obsługę .Byłem wtedy jedynym klientem i ekspedientka doradziła oraz pomogła mi wybrać przeróżne ciuszki.W końcu zdecydowałem się spróbować, delikatnie podwinałem nogawki. Rajstopy delikatnie wystawały ponad trampki. Na ulicy i w galerii ludzie raczej tego nie zauważali. Dopiero w sklepie gdzie chciałem dokupić parę cienkich rajstop pani się zorientowała, ale podeszła do sprawy profesjonalnie. Wydaje mi się że w większych miastach jak np. Wrocław znaczna część ludzi nie zwraca na to uwagi.
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
|
|
Crossdressing - zdjęcia z przebieranek | Seks fotki i filmy | 732 | |
| P | Crossdressing | Fetysze i perwersje | 41 |