• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Transwezstyzm/Crossdressing

Mężczyzna

froog7

Cichy Podglądacz
Widzę że temat damskich ciuszków mocno żyje tu :)
Ja też uwielbiam sex w rajstopach. Pończochy też są spoko ale jak mi nylon opina pośladki i penisa to wogole jestem szczęśliwy. Ponczochy mają w sobie też element kobiecości który uwielbiam. Ostatnio próbowałem seksu w spódnicy a w szoku byłem jak zona poprosiła żebym założył jej sukienkę.
No i szpilki na których punkcie mam fioła. Lubię założyć do seksu ale bardziej chyba lubię posiadać. Lodzik w rajstopach i szpilkach jak żona klęczy jest cudownym widokiem.

Mężczyzna

mmah

Podrywacz
Widzę że temat damskich ciuszków mocno żyje tu :)
Ja też uwielbiam sex w rajstopach. Pończochy też są spoko ale jak mi nylon opina pośladki i penisa to wogole jestem szczęśliwy. Ponczochy mają w sobie też element kobiecości który uwielbiam. Ostatnio próbowałem seksu w spódnicy a w szoku byłem jak zona poprosiła żebym założył jej sukienkę.
No i szpilki na których punkcie mam fioła. Lubię założyć do seksu ale bardziej chyba lubię posiadać. Lodzik w rajstopach i szpilkach jak żona klęczy jest cudownym widokiem.
Zazdroszczę Ci żony

Mężczyzna

froog7

Cichy Podglądacz
Generalnie mamy wspólne rajstopy i czasem się wkurza ze po zabawach nie ma co założyć bo oczko pojdzie 😉