Ja kiedyś byłem bardzo wyzywająco wymalowanyA ja bym z chęcią poznał taką osobę, lubiąca się wyzywająco ubrać itp. nawet by tylko się spotkać na kawę![]()
Ja kiedyś byłem bardzo wyzywająco wymalowanyA ja bym z chęcią poznał taką osobę, lubiąca się wyzywająco ubrać itp. nawet by tylko się spotkać na kawę![]()
ja też WrocławWrocław
O czym?Chętnie pogadam
O seksieO czym?![]()
Z chęcią bym zobaczyłJa kiedyś byłem bardzo wyzywająco wymalowany![]()
To pisz pw jak chceszO seksie
Co do Panów to chyba @HieronimPiernik, tak mniemamCzy są na forum panowie lubiący nosić damskie ciuszki albo panie lubiące takich mężczyzn?![]()
To nie Ty pisałeś, że nosisz spódniczki swojej kobiety? I lubisz obcisłe mini? UPS! Niefortunna pomyłka.Przepraszam, ale czy ja coś takiego gdziekolwiek sugerowałem, młoda damo?
Cześć.Mam na imię Maciek i jestem z Ursynowa.Lubie ubierać na siebie damskie body.Czy są na forum panowie lubiący nosić damskie ciuszki albo panie lubiące takich mężczyzn?![]()
Co do Panów to chyba @HieronimPiernik, tak mniemam
Ja uwielbiam nosić sukieneczki i damskie ciuszki i na nich mieć zawiązany ładny biały fartuszek ,chętnie poznam jakąś panią której nie przeszkadza facet w takim stroju z bliskich okolic Katowic,Chrzanowa
Zazdroszczę Ci żonyWidzę że temat damskich ciuszków mocno żyje tu
Ja też uwielbiam sex w rajstopach. Pończochy też są spoko ale jak mi nylon opina pośladki i penisa to wogole jestem szczęśliwy. Ponczochy mają w sobie też element kobiecości który uwielbiam. Ostatnio próbowałem seksu w spódnicy a w szoku byłem jak zona poprosiła żebym założył jej sukienkę.
No i szpilki na których punkcie mam fioła. Lubię założyć do seksu ale bardziej chyba lubię posiadać. Lodzik w rajstopach i szpilkach jak żona klęczy jest cudownym widokiem.
A możesz wrzucić fotkę w tym "nylonie"?jak mi nylon opina pośladki i penisa to wogole jestem szczęśliwy.
Może kiedyś wrzucęA możesz wrzucić fotkę w tym "nylonie"?
Znaczy nie no... Po prostu chciał bym zobaczyć ten "nylon"... Czy to faktycznie nylonowe rajstopy bo jakoś mi sie nie chce wierzyć... ;-)Może kiedyś wrzucę![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
Crossdressing - zdjęcia z przebieranek | Seks fotki i filmy | 428 | |
P | Crossdressing | Fetysze i perwersje | 25 |