Masz zdjęcia?Przebieranie w damskie ciuchy raczej mnie nie kręci ale za to uwielbiam robić sobie fantazyjne makijaże.
Mam zdjęcia ale z powodu mojej pracy nie mogę ich udostępnićMasz zdjęcia?
Ślicznie i seksownie, brawo!
Możesz wysłać na privMam zdjęcia ale z powodu mojej pracy nie mogę ich udostępnić
Witam CIĘTo napisz do mnie kotku ;*
Uwierz że chętnie bym się pokazał w innym wydaniu ale gdyby takie zdjęcia wypłynęły do Internetu to byłbym spalony w swojej pracy a na to nie mogę sobie pozwolić .Możesz wysłać na priv
Zawsze można ukryć, wyciąć, zarysować twarzUwierz że chętnie bym się pokazał w innym wydaniu ale gdyby takie zdjęcia wypłynęły do Internetu to byłbym spalony w swojej pracy a na to nie mogę sobie pozwolić .
Jak już wyżej pisałem raczej się nie przebieram w kobiece ubrania, za to uwielbiam robić sobie makijaże i jak zarysuję zdjęcie to niewiele zobaczyszZawsze można ukryć, wyciąć, zarysować twarz
Atrakcyjne nogi
Zazdroszczę Ci takiej partnerkiTeż uwielbiam się przebierać w damską bieliznę i pończochy. Powiedziałem to mojej partnerce i chętnie chciała żebym się z nią zabawiał w takim przebraniu. Teraz za każdym razem do sex zabaw razem sobie wybieramy w co się przebierzemy sexownego. Przypinamy pończochy do pasa albo gorsetu, zakładamy koszulki przezroczyste albo majtki z dziurą w kroku. A potem dotykanie, pieszczoty i na koniec ostra jazda ze squirtem u mojej partnerki.
No to Twoja partnerka należy do rzadkości, fajnie maszTeż uwielbiam się przebierać w damską bieliznę i pończochy. Powiedziałem to mojej partnerce i chętnie chciała żebym się z nią zabawiał w takim przebraniu. Teraz za każdym razem do sex zabaw razem sobie wybieramy w co się przebierzemy sexownego. Przypinamy pończochy do pasa albo gorsetu, zakładamy koszulki przezroczyste albo majtki z dziurą w kroku. A potem dotykanie, pieszczoty i na koniec ostra jazda ze squirtem u mojej partnerki.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Crossdressing - zdjęcia z przebieranek | Seks fotki i filmy | 368 | ||
P | Crossdressing | Fetysze i perwersje | 24 |