• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Tego na pewno nie zrobię...

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
No jeśli można zakochać się w dziwce, to może i związki bez skesu istnieją... pytanie czy ona naiwnie wierzy, że on nie bzyka innej, czy jest to jakaś forma związku otwartego...
No ba, wiele się filozofom nie śniło. 😃
Na przykład to, że pomimo napomnień piękna czarodziejka 🧚🏻 nie chce nago klęczeć przed czarnoskórym królem.🤴🏿

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
Z mojej strony to był sarkazm. To nie jest miłość przexież 🤷🏼‍♀️
Wiedziałem, że jesteś realistką jak ja i oboje wiemy, że to nie jest miłość i taki mój układ tylko tak nazwałaś :) tylko jeszcze podkreśliłem dodatkowo, ze mi to odpowiada, bo chociaż wiem z kim konkretnie mam do czynienia, coś z tego mając, niż z taką normalną dziewczyną, która się okazuję nagle oszustką, czy tam nie zdecydowaną.

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Wiedziałem, że jesteś realistką jak ja i oboje wiemy, że to nie jest miłość i taki mój układ tylko tak nazwałaś :) tylko jeszcze podkreśliłem dodatkowo, ze mi to odpowiada, bo chociaż wiem z kim konkretnie mam do czynienia, coś z tego mając, niż z taką normalną dziewczyną, która się okazuję nagle oszustką, czy tam nie zdecydowaną.
Ile masz wzrostu?

Mężczyzna

Nameless

Seks Praktykant
Dobra to przynajmniej wszystko wyjaśnione, chłopak ma 173 cm wzrostu, to wiadomo że sobie innej laski niż dziwki nie znajdzie. Dajcie mu spokój, mają czysty układ. Przecież rozumie, że ona jest ruchana przez niego, a on jest ruchany na hajs.
Osobiście uważam, że jeszcze powinien jej pomagać i dawać na nią namiar. Będzie miała więcej klientów i kasy, przez co będzie szczęśliwsza. Może po latach ona się w nim zakocha. Najwierniejszy klient, będzie miała do niego sentyment. Zrozumie, że to co robi jest złe i rzuci to całe kurestwo dla niego.

Mężczyzna

Nameless

Seks Praktykant
Co do tematu to:
Scat odpada definitywnie
Bdsm typu przebieranki w jakieś maski czy stroje lateksowe. Dla mnie to aseksualne.
Tortury typu igły, czy zabawy z prądem
Wymioty

Coś by się jeszcze znalazło, ale nie przychodzi mi do głowy

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
Dobra to przynajmniej wszystko wyjaśnione, chłopak ma 173 cm wzrostu, to wiadomo że sobie innej laski niż dziwki nie znajdzie. Dajcie mu spokój, mają czysty układ. Przecież rozumie, że ona jest ruchana przez niego, a on jest ruchany na hajs.
Osobiście uważam, że jeszcze powinien jej pomagać i dawać na nią namiar. Będzie miała więcej klientów i kasy, przez co będzie szczęśliwsza. Może po latach ona się w nim zakocha. Najwierniejszy klient, będzie miała do niego sentyment. Zrozumie, że to co robi jest złe i rzuci to całe kurestwo dla niego.
Czytałem z początku i już chciałem dać like, bo jest to prawda i przyznaję się bez bicia, że tak jest, ale do końca przeczytałem i 3 ostatnie zdania no są Twoją czystą fantastyką i to na pewno się nie wydarzy, niestety, znam realia i u niej są twarde zasady i nie ma zmiłuj, choć jest cień nadziei, jeśli podniosła stawkę (raczej już na stałe a nie jak mówi na sezon letni), że ona mówiła (od niej to wyszło), że będzie się można dogadać coś troszkę mniej bo jestem stałym klientem, ale nie ma co, muszę liczyć na najgorsze, no cóż ona albo nic, takie mam tylko te 2 opcje w życiu pod katem kobiet w moim życiu.

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Czytałem z początku i już chciałem dać like, bo jest to prawda i przyznaję się bez bicia, że tak jest, ale do końca przeczytałem i 3 ostatnie zdania no są Twoją czystą fantastyką i to na pewno się nie wydarzy, niestety, znam realia i u niej są twarde zasady i nie ma zmiłuj, choć jest cień nadziei, jeśli podniosła stawkę (raczej już na stałe a nie jak mówi na sezon letni), że ona mówiła (od niej to wyszło), że będzie się można dogadać coś troszkę mniej bo jestem stałym klientem, ale nie ma co, muszę liczyć na najgorsze, no cóż ona albo nic, takie mam tylko te 2 opcje w życiu pod katem kobiet w moim życiu.
Wszystko idzie w górę...tej branży również to nie ominęło...normalna rzecz 😄

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Podrywacz
Nigdy nie zmuszę nikogo do seksu,bo to już jest gwałt jak dla mnie.
Już o gównianych zabawach nie wspomnę.

Na tym forum mamy dziwne pojawiania się dziwnych lidzi. Jak jeden znika ,zaraz po nim pojawia się następny.
Czy oni stoją w kolejce do forum?
😉

Mężczyzna

camilluss90

Nowicjusz
NIE!
chłosta,biczowanie i inne mocne sadomaso,lizanie odbytu, stóp czy obuwia,picie moczu czy jedzenie gówna. Najmniejszy Bąk z dupy to na wymioty zbiera Ochyda🥴
Lubię eksperymentować ale w swoich granicach by mieć przyjemność a nie obrzydzenie .pozdro