Myslalem za na fujarkachMogę Wam przygrywać na organkach
Fujarek nie tykamMyslalem za na fujarkach
Bo podejrzewają, że Ty też masz fujarkęTu chyba wszyscy m wola fujarki bo mna się nie interesują...
A ja tak nie lubię GG bo go nie mam od nastu lat...Jakby kto był ciekaw, to autorka wątku pojawiła się na gg na chwilę, napisała kilka zdań i zaginęła. Czyli chyba jednak fake
Ja bardzo chętnie. Uwielbiam się masturbować i chętnie bym to zrobił wspólnie z Tobą. Chcę patrzeć jak się wijesz z gołą pupą , mokra , podnieconaSzukam kilku Panów do stworzenia jakiejś wirtualnej grupki gdzie będę jedyną kobietą. Panowie będą mnie wypytywać o różne szczegóły z życia seksualnego, oceniać, szmacić, wyżywać itp. Znajdą się chętni?
Ja tam wolę Ciebie , już mam chuja w ręceTu chyba wszyscy m wola fujarki bo mna się nie interesują...
A Ty Moniczko co , masz ochotę na troszeczkę podniecenia.Fajne
Ja z chęciąSzukam kilku Panów do stworzenia jakiejś wirtualnej grupki gdzie będę jedyną kobietą. Panowie będą mnie wypytywać o różne szczegóły z życia seksualnego, oceniać, szmacić, wyżywać itp. Znajdą się chętni?
Jestem...Szukam kilku Panów do stworzenia jakiejś wirtualnej grupki gdzie będę jedyną kobietą. Panowie będą mnie wypytywać o różne szczegóły z życia seksualnego, oceniać, szmacić, wyżywać itp. Znajdą się chętni?
A ten kontakt to tylko na GG? Nie masz innego komunikatora może?Tu chyba wszyscy m wola fujarki bo mna się nie interesują...
Znajdzie się miejsce bo bardzo mi się to podobaSzukam kilku Panów do stworzenia jakiejś wirtualnej grupki gdzie będę jedyną kobietą. Panowie będą mnie wypytywać o różne szczegóły z życia seksualnego, oceniać, szmacić, wyżywać itp. Znajdą się chętni?
Bardzo chętnie , uwielbiam się masturbować rozmawiając z dziewczyną o jej mokrej cudownej cipceSzukam kilku Panów do stworzenia jakiejś wirtualnej grupki gdzie będę jedyną kobietą. Panowie będą mnie wypytywać o różne szczegóły z życia seksualnego, oceniać, szmacić, wyżywać itp. Znajdą się chętni?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Szukam pani do współpracy lub na układ partnerski! | Ogłoszenia | 0 | ||
Szukam asystentki | Fantazje erotyczne | 0 | ||
K | Fetysz stóp - szukam jej | Ogłoszenia | 0 | |
Szukam koleżanek z Białegostoku | Seks | 0 | ||
K | Szukam niedepilowanej dziewczyny | Fetysze i perwersje | 6 |