Myslalem za na fujarkachMogę Wam przygrywać na organkach![]()
Bo podejrzewają, że Ty też masz fujarkęTu chyba wszyscy m wola fujarki bo mna się nie interesują...![]()
A ja tak nie lubię GG bo go nie mam od nastu lat...Jakby kto był ciekaw, to autorka wątku pojawiła się na gg na chwilę, napisała kilka zdań i zaginęła. Czyli chyba jednak fake![]()
Ja bardzo chętnie. Uwielbiam się masturbować i chętnie bym to zrobił wspólnie z Tobą. Chcę patrzeć jak się wijesz z gołą pupą , mokra , podnieconaSzukam kilku Panów do stworzenia jakiejś wirtualnej grupki gdzie będę jedyną kobietą. Panowie będą mnie wypytywać o różne szczegóły z życia seksualnego, oceniać, szmacić, wyżywać itp. Znajdą się chętni?
Ja tam wolę Ciebie , już mam chuja w ręceTu chyba wszyscy m wola fujarki bo mna się nie interesują...![]()
A Ty Moniczko co , masz ochotę na troszeczkę podniecenia.Fajne
Ja z chęciąSzukam kilku Panów do stworzenia jakiejś wirtualnej grupki gdzie będę jedyną kobietą. Panowie będą mnie wypytywać o różne szczegóły z życia seksualnego, oceniać, szmacić, wyżywać itp. Znajdą się chętni?
Jestem...Szukam kilku Panów do stworzenia jakiejś wirtualnej grupki gdzie będę jedyną kobietą. Panowie będą mnie wypytywać o różne szczegóły z życia seksualnego, oceniać, szmacić, wyżywać itp. Znajdą się chętni?
A ten kontakt to tylko na GG? Nie masz innego komunikatora może?Tu chyba wszyscy m wola fujarki bo mna się nie interesują...![]()
Znajdzie się miejsce bo bardzo mi się to podobaSzukam kilku Panów do stworzenia jakiejś wirtualnej grupki gdzie będę jedyną kobietą. Panowie będą mnie wypytywać o różne szczegóły z życia seksualnego, oceniać, szmacić, wyżywać itp. Znajdą się chętni?
Bardzo chętnie , uwielbiam się masturbować rozmawiając z dziewczyną o jej mokrej cudownej cipceSzukam kilku Panów do stworzenia jakiejś wirtualnej grupki gdzie będę jedyną kobietą. Panowie będą mnie wypytywać o różne szczegóły z życia seksualnego, oceniać, szmacić, wyżywać itp. Znajdą się chętni?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
P | Szukam pary/pani zachodniopomorskie | Ogłoszenia | 0 | |
H | Szukam kobiety | Masturbacja | 0 | |
K | Szukam dojrzałej Pani 😘👅 | Seks | 0 | |
M | Szukam panow dla mojej dziewczyny okolice Rzeszowa | Ogłoszenia | 1 | |
U | Szukam Dominujacej Pani | Ogłoszenia | 0 |