Fajną masz żonkę, też lubie tak świntuszyc ostro z partnerką. Wyzywać ją że jest dziwką, suką kurwą, puszczalską szmatą, że zaraz ją wyjebie w tą mokrą pizdę, a ona też tak mówi do mnie, wulgarnie i ostro.a i jeszcze takie które też bardzo lubię, kładzie się na plecach rozkłada nogi, rozciąga cipkę i mówi: wsadź mi go rozjeb moją pizdę swoim kutasem chcę być rozjebana na maksa
czescTo co lubię słyszeć to zerżnij mnie mocno, ruchaj swoją sukę...
Pewnie że kręci i masturbacja i obserwacja![]()
Ja potrafię uprawiać dirty talk i myśleć że żartujemyO jak mnie nakręca brudna gadka, uwielbiam. Na mnie w ogóle działa mówienie w trakcie co mi zamierza zrobić i takie tam. Ostatnio mi się odpłynęło na chwilę jak dostałam wiadomość o treści - grzeczna dziewczynka :* od takiego co to wiem jak umie przejąć totalnie kontrolę.
Dużo ostrzej też lubię i w sumie od zawsze mnie to kręciło![]()
Nie mówimy tu o przypadku beznadziejnym, ale mówię Ci, jeszcze się podniesiemy po tymJa potrafię uprawiać dirty talk i myśleć że żartujemy![]()
![]()
![]()
![]()
Czekam ze zdjęciemNie mówimy tu o przypadku beznadziejnym, ale mówię Ci, jeszcze się podniesiemy po tym![]()
Czemu czas przeszly? Juz tak nie robi?Uwielbialam słyszeć, że tylko ja umiem sie tak wypinać, że uwielbia mnie rżnąć, pieprzyć moją cipkę/dupkę. Gdy kazal patrzeć sobie w oczy gdy mu ciagnę.
No i takie nakrecanie mnie podczas loda: ssij mocno, pokaż jak to lubisz, jak kochasz go ssać. Jesteś cudowna, najlepsza itp
Jak mówił podczas seksu o moim ciele, komplementował je, mówił co zaraz zrobi itp
Samo pisanie o tym sprawiło, że jestem mokra![]()