Spięte jak baranie rogi.Strasznie te chłopy ostatnio na forum spięte... a można tak było z dystansem do siebie coś odpowiedzieć, to nie lepiej gryźć bez opamiętania, echh szkoda...
Spięte jak baranie rogi.Strasznie te chłopy ostatnio na forum spięte... a można tak było z dystansem do siebie coś odpowiedzieć, to nie lepiej gryźć bez opamiętania, echh szkoda...
Właśnie, do domu stara, brzydka babo, ledwo wiążąca koniec z końcem. Zachciało Ci się odwiedzać forum, wiedziona ciekawością jak wygląda szczęście? No to teraz będziesz miała Chopina.Masz rację gdzie mi tam do błyskotliwości to wniosek wynikający ze skromności i zwyczajnego przeświadczenia gdzie moje miejsce.
Na weselu wspomina się gości a nie pannę młodąDo dalszej rodziny-
Klasyczna sukienka ecru z zielonkawym tonem, mini z małym dekoltem + szpilki w zbliżonym kolorze.
Bielizna, to stringi bezszwowe w kolorze ciała.
niech się gapią
![]()
Oj, Zenko. Nie bądż takiWłaśnie, do domu stara, brzydka babo, ledwo wiążąca koniec z końcem. Zachciało Ci się odwiedzać forum, wiedziona ciekawością jak wygląda szczęście? No to teraz będziesz miała Chopina.
Nie interesuje mnie czy to prawdziwe zdjęcie czy nie, co więcej mam nadzieję, że prawdziwe, tym bardziej uznanie, za taką formę i piękne zdjęcia. Przecież w takiej sytuacji, to wiele trzeba poświęcić, by tak wygladać.Albo przy jego awku ściągniętym z neta![]()
Pssst, ja to wiem.Oj, Zenko. Nie bądż taki...Ona jest taka...kochana
![]()
Byli już tacy którzy podobnie twierdzili, jakież było ich zdziwienie.Albo przy jego awku ściągniętym z neta![]()
Musimy mnie wspominać za każdym razem? Odszczekałam przecież powątpiewaniaByli już tacy którzy podobnie twierdzili, jakież było ich zdziwienie.
Haha, akurat chodziło mi o kogoś innego, ale fakt - też jesteś żywym przykłademMusimy mnie wspominać za każdym razem? Odszczekałam przecież powątpiewania![]()
A to już się zamykam, bo temat dawno odszedł już od sukienek.Haha, akurat chodziło mi o kogoś innego, ale fakt - też jesteś żywym przykładem![]()
Lenka?Strasznie te chłopy ostatnio na forum spięte... a można tak było z dystansem do siebie coś odpowiedzieć, to nie lepiej gryźć bez opamiętania, echh szkoda...
Już dawno po weselu, a wątek będzie żył jeszcze do następnego sezonuTo jak wygląda ta kiecka autorki?![]()
Nie znam żadnejLenka?![]()
Teraz autorka powinna wystawić ją na vinted i tu wrzucić linka. Który trans by takiej nie chciał.Już dawno po weselu, a wątek będzie żył jeszcze do następnego sezonu![]()
Nie jest źle. Nie było tu jeszcze niskorosłych, prostytutek oraz małych fiutów.Widzę, że temat trochę zboczył w inną stronę jak mnie nie było haha
Na tym forum temat zawsze trochę zbaczaPóźniej wstawię jak to wygląda mniej więcej i może doradzicie, do wesela to jeszcze miesiąc.
Widzę, że temat trochę zboczył w inną stronę jak mnie nie było haha
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Wyzywająco krótka sukienka | Seks | 66 | |
![]() |
Sukienka | Sprawy kobiet | 3 | |
M | Krótka sukienka na święta? | Fetysze i perwersje | 27 | |
![]() |
Sukienka, pończoszki i szpilki... | Fetysze i perwersje | 66 | |
A | Żona na wesele | Seks | 51 |