• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

sukienka na wesele u dalszej rodziny.

Kobieta

Aya

Podrywacz
Gdyby mi się podobał krótki rękaw to bym się nie przejmował :)
To podejście jest bardzo zdrowe i godne podziwu. Ale z facetem, z którym nie można się gdzieś pokazać, też bywa niełatwo. Ja, na ten przykład, mam słabość do tych co się potrafią ubrać.

Kobieta

Lady Agatha

Cichy Podglądacz
Czyli według Ciebie dla zapraszających mnie najważniejsze jest jak się ubiorę?? Czy to ze będę?
Dzięki za tą dyskusję - po latach ktoś mnie zaprosił na ślub i wesele. Teraz już wiem, że po jadę motocyklem i totalnie sie nie przejmę tym, co będę miał na sobie. Może wrzucę koszulę do kufra. Z długim rękawem, będzie dobrze?

Prawdopodobnie nigdy nie zostaniesz zaproszony na taką imprezę, gdzie wymagana jest elegancja.
I nie ma tym nic złego, po prostu pewne światy się nie spotykają.

Mężczyzna

forg

Podrywacz
To podejście jest bardzo zdrowe i godne podziwu. Ale z facetem, z którym nie można się gdzieś pokazać, też bywa niełatwo. Ja, na ten przykład, mam słabość do tych co się potrafią ubrać.
Nie można się pokazać? Jestem w stanie ubrać się według oczekiwań kobiety - jeśli ją to kręci to dlaczego nie.
Ale ....
Z drugiej strony - z całą pewnością zostanę zaproszony na imprezę, gdzie najważniejszy jest strój. I wtedy z pełnym zdecydowaniem odmówię. Nie interesuje mnie tracenie czasu na "pokazywanie się".

Kobieta

Lady Agatha

Cichy Podglądacz
Z drugiej strony - z całą pewnością zostanę zaproszony na imprezę, gdzie najważniejszy jest strój. I wtedy z pełnym zdecydowaniem odmówię. Nie interesuje mnie tracenie czasu na "pokazywanie się".

Jeżeli się kogoś zaprasza, to oczywiste jest, że gospodarzowi zależy na obecności osoby zapraszanej.

Właściwy strój na imprezach typu ślub i wesele to nie jest "pokazywanie się" tylko forma szacunku, jakim darzymy gospodarza.

Pewien znany redaktor poszedł kiedyś do Prezydenta RP bez marynarki w jakiś gumowych sandałach. To brak szacunku nie tylko dla ówczesnego Prezydenta, ale dla wszystkich, których Prezydent reprezentuje.

W sandałach do Prezydenta

Pokazywanie się to może być na imprezie towarzyskiej, jak wyścigi konne, gdzie paniom wypada mieć ekstrawagancki kapelusz, a panowie zawsze mogą przemycić jakieś złamanie zwyczaju. Ale to jest w DNA takiej imprezy.

Lekceważenie etykiety świadczy co najwyżej o braku elementarnej kultury. Ale nikt nikomu nie zabrania być dzikusem.

Kobieta

Lady Agatha

Cichy Podglądacz
Raczej na każdym weselu trafi się przynajmniej jeden wujek, który założy krótki rękaw do marynarki (albo bez) i krawat kończący się gdzieś na wysokości pępka 😂

I jak jest to szwagier drugiej żony brata panny młodej robiący codziennie w fabryce to jest to mu wybaczone, bo ubrał prawdopodobnie najlepsze ubranie jakie miał.

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
I jak jest to szwagier drugiej żony brata panny młodej robiący codziennie w fabryce to jest to mu wybaczone, bo ubrał prawdopodobnie najlepsze ubranie jakie miał.
To uważasz, że tylko facet pracujący codziennie w biurze potrafi się w miarę gustownie ubrać? Ja jestem takim robiącym codziennie w fabryce i białych skarpetek do spodni garniturowych czy krótkiego rękawa pod marynarkę nie założę 😜

Kobieta

Lady Agatha

Cichy Podglądacz
To uważasz, że tylko facet pracujący codziennie w biurze potrafi się w miarę gustownie ubrać? Ja jestem takim robiącym codziennie w fabryce i białych skarpetek do spodni garniturowych czy krótkiego rękawa pod marynarkę nie założę 😜

Nie, pisałam, że jestem w takich okolicznościach jestem tolerancyjna, jak taki wujek założył najlepsze co ma.

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
wiem, że białej nie powinno się zakładać jak się nie jest panną młodą, a taką naprawdę jaskrawą ostro czerwoną wypada, czy nie za bardzo?
Zasada jest jedna, nie wyglądaj lepiej od panny młodej i nie rzucaj się w oczy bardziej niż ona. To jest jej dzień i ona powinna być tą najjaśniejszą gwiazdą. Dlatego i białe i czerwone odpadają.

Mężczyzna

Pieszczoch

Nowicjusz
Ogólnie na weselach można wyrwać coś na ruchanko. Ktoś opowie coś z pozycji jak ubieram się na weselę aby sex z przypadkową osobą był wygodny? Mam na myśli kobiety zakładacie coś szczególnego aby był łatwiejszy dostęp do waszych dziurek?

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
Zasada jest jedna, nie wyglądaj lepiej od panny młodej i nie rzucaj się w oczy bardziej niż ona. To jest jej dzień i ona powinna być tą najjaśniejszą gwiazdą. Dlatego i białe i czerwone odpadają.
Podobno ładnemu we wszystkim ładnie 😉
To znaczy co? Jeżeli kobieta jest atrakcyjna a Panna młoda niezbyt urodziwa (bez urazy ale przecież takie sytuacje się zdarzają) to lepiej wcale nie iść na wesele bo będzie się wyglądać lepiej niż panna młoda?🤔

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Podobno ładnemu we wszystkim ładnie 😉
To znaczy co? Jeżeli kobieta jest atrakcyjna a Panna młoda niezbyt urodziwa (bez urazy ale przecież takie sytuacje się zdarzają) to lepiej wcale nie iść na wesele bo będzie się wyglądać lepiej niż panna młoda?🤔
Ubiorem wyrażasz szacunek dla ludzi, którzy Cię zaprosili, albo jak widać jego brak. To nie ma nic wspólnego z tym jakiej urody jest panna młoda.

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
Ubiorem wyrażasz szacunek dla ludzi, którzy Cię zaprosili, albo jak widać jego brak. To nie ma nic wspólnego z tym jakiej urody jest panna młoda.
Ależ ja wcale nie neguję, że ludziom którzy mnie zapraszają należy się szacunek, każdemu się należy. I nie twierdzę, że na wesele dopuszczalne jest ubrać się wyzywająco czy prowokacyjnie. Ale jeżeli ktoś pisze " nie wyglądaj lepiej niż panna młoda" to się z tym nie zgadzam. Zgodzisz się chyba, że każda kobieta wybierając się na wesele stara się wyglądać jak najlepiej. A jeżeli panna młoda nie ma gustu to wcale nie musi wyglądać jak księżniczka z bajki i nie mówię tu o urodzie.

Kobieta

Lady Agatha

Cichy Podglądacz
Ależ ja wcale nie neguję, że ludziom którzy mnie zapraszają należy się szacunek, każdemu się należy. I nie twierdzę, że na wesele dopuszczalne jest ubrać się wyzywająco czy prowokacyjnie. Ale jeżeli ktoś pisze " nie wyglądaj lepiej niż panna młoda" to się z tym nie zgadzam. Zgodzisz się chyba, że każda kobieta wybierając się na wesele stara się wyglądać jak najlepiej. A jeżeli panna młoda nie ma gustu to wcale nie musi wyglądać jak księżniczka z bajki i nie mówię tu o urodzie.
@Saanvi wyłożyła temat tak jasno, że lepiej się nie da, więc @cd.Eve albo nic nadal nie rozumiesz, albo postanowiłeś dalej ciągnąć g**burzę.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Ale jeżeli ktoś pisze " nie wyglądaj lepiej niż panna młoda" to się z tym nie zgadzam. Zgodzisz się chyba, że każda kobieta wybierając się na wesele stara się wyglądać jak najlepiej. A jeżeli panna młoda nie ma gustu to wcale nie musi wyglądać jak księżniczka z bajki i nie mówię tu o urodzie.
Teraz się po prostu czepiasz zastosowanego słownictwa. Bo nie o to tu chodzi aby pobić ją w konkursie Miss World 2025, a o to aby nie odwalić się w kiecę pasującą na Met Galę.