Czasem starsze panie lubią matkować mlodszym partnerom wtedy takZwiązku niekoniecznie, ale jeździł interesuje cię zabawa to czemu nie
27 lat to nie starsza Pani, i skoro nie ma dzieci to matkowac też nie będzie. Taki 18-20 latek ma inną optykę na związek niż 27 latka.Czasem starsze panie lubią matkować mlodszym partnerom wtedy tak
To prawda ale nie pisalem o tym kokretnym przypadku.27 lat to nie starsza Pani, i skoro nie ma dzieci to matkowac też nie będzie. Taki 18-20 latek ma inną optykę na związek niż 27 latka.
Wlasnie w tym przedziale wiekowym jest ten problem, ze rzadko ktory wie czego chce. Raczej nie licz na stalosc I wiernosc. Jezeli znajdziesz cos wartosciowego to on 20 Ty 27 nie powinno byc problemu. To normalne i sam chcialbym miec kobiete z ta roznica wieku (zawsze mialem slabosc do starszych dziewczyn).a czy to jest normalne?
- - - Zaktualizowano - - -
Chetnych jest wielu ale tylko na seks
Rozumiem, ale ja tylko tu piszę jak byś miał mnie namyśliWitam
Jeśli chodzi o dojrzałe kobiety to bardzo mi się podobają i chętnie jakąś zadowole.
Nie bój się, mamuśki jak by chciały, to na zawołanie.Może właśnie tego szukamy?
Kobiety świadomej swoich potrzeb i otwartej na ich realizację
Czasem MILFem nie ma się już kto zająć, faceta brak lub stracił nie zainteresowanie, dom pusty i pora na drugą młodość![]()
Trudno się sprzeczać, trzeba przyznać racjęNie bój się, mamuśki jak by chciały, to na zawołanie.
Ja mam 35 lat a moja zona 47 wiec nic w tym dziwnego nie jest. Wiek nie ma znaczeniaMam 27 lat, jestem samotna, bezdzietna i mieszkam na pokoju. tule o mnie. problem mam taki ze bardzo podoba mi się młodsi chlupcy wieku 18-20 lat. nie wiem czy to normalne. czy szukać związku z takim i co z tym zrobić. Proszę o poradę. Iza
A ty ile masz lat?Sama mam słabość do młodszych, z dużą różnicą wieku, ale próbuję z tym walczyć.
Ileś tam.A ty ile masz lat?
O ile mlodszych chlopakach myslisz?Ileś tam.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
W | Starsza kobieta z młodszym chłopakiem | Opowiadania erotyczne | 20 | |
M | Młodszy i starsza | Seks | 1 | |
B | Starsza siostra | Fantazje erotyczne | 1 | |
M | Poznam starsza kobiete | Ogłoszenia | 0 | |
![]() |
Starsza Pani III. Zostałem Jej pełnoprawnym niewolnikiem | Opowiadania erotyczne | 0 |