Esencja KobiecościRazemMy -ON
Uwielbiam stymulować, by doprowadzić do tego żonę. Uwielbiam też gdy dochodzi do tego podczas stosunku płciowego. Kosztować ten trunek też lubię. Żona aż ma gwiazdy w oczach.
Dokładnie.Esencja Kobiecości![]()
Jak dla mnie tylko Delikatna i pewna siebie NamiętnośćTo która technika się sprawdzi, aby doprowadzić kobietę do tego stanu i finalnie otrzymać ten prezent?![]()
Dużo z tego co wiem zależy od głowy i znajomości własnego ciała, blokując się nic nie pójdzie, prawda?Jak dla mnie tylko Delikatna i pewna siebie Namiętność![]()
Kocham to robić. Niestety nie wszystkie kobiety mają świadomość co się wtedy dzieje. W ogóle nie mają pojęcia o squircie. Wychodzą do toalety z nadzieją że sikną i są dziwione. Uwielbiam to i mam jobla na tym punkcie.Ja mam inne doświadczenia. Ten ruch z szarpaniem ręką do góry u mnie zawsze powoduje squirt i nie jest istotne jak się przed tym bronię. Bo przyznaję, że przed samym momentem kulminacyjnym potrafię się trochę bronić.
Więc tu jednak uważam, że technika robi swoje.
Kocham to robić. Niestety nie wszystkie kobiety mają świadomość co się wtedy dzieje. W ogóle nie mają pojęcia o squircie. Wychodzą do toalety z nadzieją że sikną i są dziwione. Uwielbiam to i mam jobla na tym punkcie mam
Mam to samo jestem zboczony na tym punkcie i jak tryska mi na twarz i live squirtKocham to robić. Niestety nie wszystkie kobiety mają świadomość co się wtedy dzieje. W ogóle nie mają pojęcia o squircie. Wychodzą do toalety z nadzieją że sikną i są dziwione. Uwielbiam to i mam jobla na tym punkcie.![]()
Squirt długo był tematem tabu i pewnie w wyniku tego przez obie płcie był postrzegany, jako ucisk na pęcherz moczowy a w wyniku tego oddaniem moczu przez kobietę podczas stosunku. Dodatkowym ,,argumentem", że wytrysk kobiecy nie jest wynikiem podniecenia, czynności około seksualnych był fakt, że najczęściej nie występuje on jednak podczas orgazmu i jest samodzielnym efektem zbliżenia. To prowadziło do tego, że kobiety wstydząc się swojego wytrysku blokowały go.Osobiście uwielbiam. Mam takie poczucie, że squirt to jest taka korona w kobiecym orgazmie i w sumie tak zawsze do tego podchodziłem, szczególnie, że zazwyczaj kiedy miałem tą przyjemność to squirt łączył się lub był w bezpośrednim sąsiedztwie ze szczytowaniem. Ale ostatnio musiałem zweryfikować wiedzę i okazało się, że squirt i orgazm nie zawsze idą w parzeCo ma swoje plusy i minusy
Taka ciekawostka. Też dużo kobiet często sama blokuje squirt, bo się najzwyczajniej tego wstydzi 🫣 Więc czasami warto pewnie porozmawiać też o tym z partnerką. A przyznam się szczerze, że uwielbiam ten efekt, a jak jeszcze da radę usta przyłożyć, lub przy minetce do tego dojdzie to po prostu złoto
![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
H | Squirt jak wykonać | Seks | 23 | |
S | Punkt G i squirt | Seks | 8 | |
K | Męski squirt | Masturbacja | 30 | |
S | Male squirt | Fetysze i perwersje | 11 | |
B | Squirt | Ogłoszenia | 0 |