• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Squirt, kobiecy wytrysk. Lubicie doprowadzać swoje kobiety do wytrysku?

Kobieta

TylkoMy

Podrywacz
RazemMy -ON

Uwielbiam stymulować, by doprowadzić do tego żonę. Uwielbiam też gdy dochodzi do tego podczas stosunku płciowego. Kosztować ten trunek też lubię. Żona aż ma gwiazdy w oczach.

Mężczyzna

Emanuel

Seks Praktykant
To która technika się sprawdzi, aby doprowadzić kobietę do tego stanu i finalnie otrzymać ten prezent? 😍

Mężczyzna

Minetou

Cichy Podglądacz
Moja była jak mnie ujeżdzała to z niej się lało. To uczucie jak te ciepłe soczki po jajach spływały było nie do opisania. Magia. Chcialem żeby z niej leciało do rana. Także kobietki nie żałujcie sobie. Macie parcie to popuśćcie. Nie będziecie żałować. Aha i pamiętajcie żeby łózko zabezpieczyć 😉

Mężczyzna

Minetou

Cichy Podglądacz
Ja mam inne doświadczenia. Ten ruch z szarpaniem ręką do góry u mnie zawsze powoduje squirt i nie jest istotne jak się przed tym bronię. Bo przyznaję, że przed samym momentem kulminacyjnym potrafię się trochę bronić.
Więc tu jednak uważam, że technika robi swoje.
Kocham to robić. Niestety nie wszystkie kobiety mają świadomość co się wtedy dzieje. W ogóle nie mają pojęcia o squircie. Wychodzą do toalety z nadzieją że sikną i są dziwione. Uwielbiam to i mam jobla na tym punkcie.

Mężczyzna

sebus

Cichy Podglądacz
Kocham to robić. Niestety nie wszystkie kobiety mają świadomość co się wtedy dzieje. W ogóle nie mają pojęcia o squircie. Wychodzą do toalety z nadzieją że sikną i są dziwione. Uwielbiam to i mam jobla na tym punkcie mam
Kocham to robić. Niestety nie wszystkie kobiety mają świadomość co się wtedy dzieje. W ogóle nie mają pojęcia o squircie. Wychodzą do toalety z nadzieją że sikną i są dziwione. Uwielbiam to i mam jobla na tym punkcie.
Mam to samo jestem zboczony na tym punkcie i jak tryska mi na twarz i live squirt👅🔥😘

Mężczyzna

lizak1984

Cichy Podglądacz
Ja uwielbiam bawić się językiem i doprowadzić do wytrysku ,a później delikatnie językiem p brzuszku przejechać wtedy kobieta ma największe gilgotki i można znowu ja wprowadzić w trans do 2 wytrysku ;p