TakJesteś bi?
Priv?
Też chciałbym posiąść taką wiedzęOdezwij sie na priv, powiem Ci jak się do tego doprowadzić
Zapraszam na privTeż chciałbym posiąść taką wiedzę
Też się chętnie dowiemZapraszam na priv
Moja nigdy nie chce trysnąć przy minecie, blokada i koniec. Przy penetracji penisem i palcami tryska jak fontannaUwielbiam doprowadzac moja kobiete do wytrysku, problem w tym ze ona zaraz sie peszy tym , ze nie jest wstanie tego kontrolowac.
Wiec bez recznikow sie nie obejdzie.
Ale widok ,jak sie wije i tryska ,cudo.
Powiedzcie proszę jak go doprowadzić u kobiety?
Tak to się sprawdza i żadne techniki mega szybkich mechanicznych palcówek nie są dontego potrzebne, samo się dzieje...Moja tryska na jeźdźca albo jak jest przywiązana i robię jej dobrze wibratorem..
Tak jest!Ja mam inne doświadczenia. Ten ruch z szarpaniem ręką do góry u mnie zawsze powoduje squirt i nie jest istotne jak się przed tym bronię. Bo przyznaję, że przed samym momentem kulminacyjnym potrafię się trochę bronić.
Więc tu jednak uważam, że technika robi swoje.
I nie da się tego powstrzymaćTak jest!
Szybkie mechaniczne ruchy, właśnie takie szarpane czy to podczas palcówki czy seksu sprawiają, że tryskam jak wariatka.
Dokładnie tak jest a do tego polecam pić dużo YerbyJa mam inne doświadczenia. Ten ruch z szarpaniem ręką do góry u mnie zawsze powoduje squirt i nie jest istotne jak się przed tym bronię. Bo przyznaję, że przed samym momentem kulminacyjnym potrafię się trochę bronić.
Więc tu jednak uważam, że technika robi swoje.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
H | Squirt jak wykonać | Seks | 23 | |
S | Punkt G i squirt | Seks | 8 | |
K | Męski squirt | Masturbacja | 30 | |
S | Male squirt | Fetysze i perwersje | 11 | |
B | Squirt | Ogłoszenia | 0 |