TakJesteś bi?
Priv?
Też chciałbym posiąść taką wiedzęOdezwij sie na priv, powiem Ci jak się do tego doprowadzić![]()
Zapraszam na privTeż chciałbym posiąść taką wiedzę![]()
Też się chętnie dowiemZapraszam na priv
Moja nigdy nie chce trysnąć przy minecie, blokada i koniec. Przy penetracji penisem i palcami tryska jak fontannaUwielbiam doprowadzac moja kobiete do wytrysku, problem w tym ze ona zaraz sie peszy tym , ze nie jest wstanie tego kontrolowac.
Wiec bez recznikow sie nie obejdzie.
Ale widok ,jak sie wije i tryska ,cudo.
Powiedzcie proszę jak go doprowadzić u kobiety?![]()
Tak to się sprawdza i żadne techniki mega szybkich mechanicznych palcówek nie są dontego potrzebne, samo się dzieje...Moja tryska na jeźdźca albo jak jest przywiązana i robię jej dobrze wibratorem..
Tak jest!Ja mam inne doświadczenia. Ten ruch z szarpaniem ręką do góry u mnie zawsze powoduje squirt i nie jest istotne jak się przed tym bronię. Bo przyznaję, że przed samym momentem kulminacyjnym potrafię się trochę bronić.
Więc tu jednak uważam, że technika robi swoje.
I nie da się tego powstrzymaćTak jest!
Szybkie mechaniczne ruchy, właśnie takie szarpane czy to podczas palcówki czy seksu sprawiają, że tryskam jak wariatka.
Dokładnie tak jest a do tego polecam pić dużo YerbyJa mam inne doświadczenia. Ten ruch z szarpaniem ręką do góry u mnie zawsze powoduje squirt i nie jest istotne jak się przed tym bronię. Bo przyznaję, że przed samym momentem kulminacyjnym potrafię się trochę bronić.
Więc tu jednak uważam, że technika robi swoje.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
H | Squirt jak wykonać | Seks | 23 | |
S | Punkt G i squirt | Seks | 8 | |
K | Męski squirt | Masturbacja | 30 | |
S | Male squirt | Fetysze i perwersje | 11 | |
B | Squirt | Ogłoszenia | 0 |