Też chciałem to zrobić, ale ostatnio bez bielizny chodzę to co sprzedam? Spodnie?Kurna jak to ma takie branie, to kto skusi się na garderobę męską czy inne rzeczy, ze mnie ;D (serio, cash jest cash a muszę kupić parę rzeczy na służbę xD )
Też chciałem to zrobić, ale ostatnio bez bielizny chodzę to co sprzedam? Spodnie?Kurna jak to ma takie branie, to kto skusi się na garderobę męską czy inne rzeczy, ze mnie ;D (serio, cash jest cash a muszę kupić parę rzeczy na służbę xD )
Skiety, sandały xDTeż chciałem to zrobić, ale ostatnio bez bielizny chodzę to co sprzedam? Spodnie?
Obecnie slodka_matylda6Uwaga Zmiana nicku Pewien urażony pan z zemsty zgłosił konto i niestety zostało usunięte, może kiedyś uda mi się odzyskać nick, ale póki co zapraszam do slodka_matylda8
Obecnie slodka_matylda6Uwaga Zmiana nicku Pewien urażony pan z zemsty zgłosił konto i niestety zostało usunięte, może kiedyś uda mi się odzyskać nick, ale póki co zapraszam do slodka_matylda8
Cześć jestem Ania, mam 23 lataNie da się nie zauważyć, że na forum pojawia się coraz wiecej ogłoszeń proponujących sprzedaż erotycznych "talizmanów" (np. bielizny) czy też ofert wymiany zdjęć. Aby zachować ład i porządek, powstaje ten oto temat który będzie służył do umieszczania tego typu postów
Zapraszam
Wbrew wszystkim , masz moje poparciecześć, jestem Ania, mam 23 lata. jestem szczupłą blondynką z niebieskimi oczami.
Powiem wprost - pracuję, studiuję, jednak ceny oszalaly, za kilka dni muszę zaplacić czynsz i do tego niedlugo opłatę za studia zaoczne na które wracam od pażdziernika
Na nic mi już nie starcza, nagle podnieśli mi drastycznie czynsz, więc brakuje mi polowy kwoty.
Jeśli chcesz mi pomoc to oferuję:
1. Pakiet bardzo odwaznych zdjęć za 200 zł (blik) - pierwsze zdjęcie ofc mniej odważne dostaniesz za free, żeby stwierdzić czy Ci się podobam.
2. Jeśli mi się będzie z Tobą rozmawiało, to chętnie spędzę z Tobą pare chwil osobiście, w ramach podziękowania za pomoc (możesz mnie wtedy wspomóc jakąś kwotą, lub nie. Tu nie jest to obowiązkowe).
3. Jeśli lubisz damską bieliznę - wyślę Ci co tylko zechcesz - cena do dogadania (zaproponuj cos).
Zalezy od tego czy będę musiała coś najpierw kupic.
4. Jakieś inne propozycje?
Możesz się do mnie smiało odezwać na aniawrb21@gmail.com
Bump!33 letnia mężatka handluje swoimi fotkami stóp, sesjami cuckold, femdom, używana bielizną, fotkami mojego męża psa i sextingiem, filmy video z footjob itp.
SKLEP!!!!
Zapraszam!
Hej! Doszły również używane zabawki33 letnia mężatka handluje swoimi fotkami stóp, sesjami cuckold, femdom, używana bielizną, fotkami mojego męża psa i sextingiem, filmy video z footjob itp.
SKLEP!!!!
Zapraszam!
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Sprzedam używane majteczki i nie tylko | Ogłoszenia | 1 | |
A | Sprzedam filmy oraz kamera | Ogłoszenia | 0 | |
M | Sprzedam sexi fotki i majteczki | Ogłoszenia | 0 | |
M | Sprzedam zdjęcia, filmiki | Ogłoszenia | 0 | |
| SPRZEDAM | Rajstopy cienkie idealne do zabaw wszelakich | Ogłoszenia | 0 |