Jak mówi mój nick, mam do zaoferowania takie bawełniane rzeczy . Nie wiem czy je wyrzucić czy nie
Ile za majteczki? Białe?Chętnie sprzedam majtki oraz skarpetki. Zainteresowanych i zdecydowanych zapraszam do kontaktu w wiadomości prywatnej lub poprzez maila: maol200107@wp.pl
Pokażesz tyłek?Hej. Jestem doświadczona w masturbacji, wiec twoje majteczki beda mokre. Majteczki moge nosic max 5 dni za oplata. Dyskretna wysylka - paczkomat. Ceny zaczynaja sie od 40 zl. Mozliwosc kupna rowniez skarpetek, rajstopek, stanikow itd. Jestem tutaj nowa wiec fajnie by bylo znalezc kogos na dluzszy uklad Wysylam rowniez boxy bielizniane badz paczke niespodziankę W kazdym boxie intrukcja co masz zrobic z kazda rzecza. Cos o mnie; kocham sport, wygimnastykowana, ladna figura, fajny tylek. Zgrabna rowniez
Dodałem Cię, Piotr KiKilat 19. Napalona suczka, sprzedaje zdjęcia, filmy oraz dobrą zabawe. Nie spotykam się. Snapchat; siisiunia Instagram; madz.iia_
Dodałem Cię. Kiki Piotrlat 19. Napalona suczka, sprzedaje zdjęcia, filmy oraz dobrą zabawe. Nie spotykam się. Snapchat; siisiunia Instagram; madz.iia_
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Sprzedam używane majteczki i nie tylko | Ogłoszenia | 1 | |
A | Sprzedam filmy oraz kamera | Ogłoszenia | 0 | |
M | Sprzedam sexi fotki i majteczki | Ogłoszenia | 0 | |
M | Sprzedam zdjęcia, filmiki | Ogłoszenia | 0 | |
| SPRZEDAM | Rajstopy cienkie idealne do zabaw wszelakich | Ogłoszenia | 0 |