a co dziewczynie sie spoznia i boisz sie niespodzianki hehe
zalezy teraz mi sie w ogole nie spoznia bo biore proszki a keidys na poczatku to nawet do miesiaca czasami tydzien roznie bywało zalezało od zmiany temperatury od stresow kazdy inaczej reaguje ..
w sumie to ja czesto mam nieregularne cykle miesiaczkowe... :?
i czasem naprawde jest schiza...jak brałam tabletki anty anty to wszystko sie unormowało i wyregulowało...tak tez działaja tabletki
Moja dziewczyna - ostatnio padł rekord - 5 dni. Ten rekord padł w wyjątkowo niewłaściwych okolicznościach gdyż na początku krwawienia miała wziąć swoją pierwszą tabletkę anty i myślałem, że w ostatniej możliwej chwili zostanę na nieszczęście tatusiem (ale tak się nie stało ).
gonia : powiem ci ze nabijam postow bo nie wiem nawet ile teraz ma dokladnei i nic mnie to nie interesuje...
po 2 moze i beznadziejne ale nie mniej ambitne od tych ktore niektorzy na powaznie pisza
Yoss - uwaga - 3 miesiące - przyczyna, podwyższony testosteron dlatego brałam Dianę 35, od poniedziałku ide po nowe pigułki, ciekawe jak na nie zareaguję.
Ja kiedyś nie miałam okresu 4 miesiące. Ale ciąża wtedy była wykluczona ... po jakimś czasie okres powrócił, i wszystko wróciło do porządku. Trochę fajnie było nie mieć przez te 4 miechy miesiączki ... ale z drugiej strony - cieszyłam się, że powróciła ;-)
No dobierał je lekarz - partacz. Strzelał, bez badań, bez pytań - tylko o cenę. Po za tym brak skutków ubocznych. Wszędzie pisze, że na początku mogą wystąpić plamienia więc się bardzo nie przejmujemy.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.