• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Spowiedź kazirodcza

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Bez moderatora to teraz dużo więcej się tych profili pojawiło
Nowe profile zakładane są nierzadko w celu opublikowania anonsu lub postów w tematykach cuckold, incest i zachowań homoseksualnych osób o rzekomej orientacji straight. Wiem, czemu to następuje. To przez dekadencję, przez nihilizm który ogarnia świat zachodu, w tym Najjaśniejszą.

Mężczyzna

Mouthshot

Podrywacz
Nowe profile zakładane są nierzadko w celu opublikowania anonsu lub postów w tematykach cuckold, incest i zachowań homoseksualnych osób o rzekomej orientacji straight. Wiem, czemu to następuje. To przez dekadencję, przez nihilizm który ogarnia świat zachodu, w tym Najjaśniejszą.
Co Ty powiesz...

Mężczyzna

Szczep

Biegły Uwodziciel
Jak wróciła koło 23 to była głodna. Patrzy a tu ser pleśniowym. Lekki , dietetyczna. Nie pójdzie w biodra jedząc o tej porze. Mucha wystraszyła ręką. I można było go wylizać. Szkoda , że jeszcze pasty do zębów nie nałożyła. Odrazu po posiłku umyła by zęby.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Jak wróciła koło 23 to była głodna. Patrzy a tu ser pleśniowym. Lekki , dietetyczna. Nie pójdzie w biodra jedząc o tej porze. Mucha wystraszyła ręką. I można było go wylizać. Szkoda , że jeszcze pasty do zębów nie nałożyła. Odrazu po posiłku umyła by zęby.
O nie, mój obiad chce wrócić...

Mężczyzna

Wulgarnyy

Nowicjusz
Warto zauważyć, że „autorka” chciała żeby jej cos poradzić, a po opublikowaniu opowiadania nie dodała juz żadnego postu i zniknęła z forum 🤣

Mężczyzna

Mouthshot

Podrywacz
Czekałem na taki komentarz! 🤣🤣🤣
Dzięki! 😘
O nie, mój obiad chce wrócić...
Mój ma się dobrze. 😋😋😋
Warto zauważyć, że „autorka” chciała żeby jej cos poradzić, a po opublikowaniu opowiadania nie dodała juz żadnego postu i zniknęła z forum 🤣
Pisałem do niej, ale mnie zbyła, bo i tak jej nie wierzę. 😁😁😁
Co doradzić?. Że po lodach trzeba umyć zęby. Ogólnie trzeba pamiętać , że przed snem umyć zęby.
Otóż to!