• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Spodkanie po latach

Kobieta

Naruko007

Seks Praktykant
Hej tu Dorota lat 38.
Szukam Panów i PANIE do pisania opowiadania o spodkaniu po latach.
Ty jestes np Nauczycielka /Nauczycielem i spotykamy sie po latach jako sąsiedzi.

Kobieta

Krystyna.X

Erotoman
Tytuł sugeruje,że akcja będzie rozgrywać się w Katowicach
Ja podejrzewam, że chodzi o wspólne picie herbaty ze spodków, na modłę rosyjską.
Proponuję połączyć sugestie i początek już gotowy.
Spotkali się przypadkowo w Katowicach w pobliży Spodka, w jakiejś herbaciarni. Wystrój jej wprowadzał bywalców w rosyjskie klimaty, w czym utwierdziło ich podanie przez kelnerkę mocnego czaju w porcelanowych spodkach...

Mężczyzna

Copuletti

Nowicjusz
Proponuję połączyć sugestie i początek już gotowy.
Spotkali się przypadkowo w Katowicach w pobliży Spodka, w jakiejś herbaciarni. Wystrój jej wprowadzał bywalców w rosyjskie klimaty, w czym utwierdziło ich podanie przez kelnerkę mocnego czaju w porcelanowych spodkach...
Bliskie spodkania trzeciego stopnia 🛸 i szpion, który mnie kochał w jednym
🔫.

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Jasne, sam często robię literówki. Ostatnio miałem napisać do jednego ziomka "nie masz racji" ale wyszło "jesteś pierdolnięty".
A tak serio to polecam mieć poczucie humoru... Fajna sprawa.