Fajna sprawa też lubię się spuści w damskie szpilki.Ja kosztowałem tylko swoją spermę ale aromat pończoszki albo rajstop tuż po wytrysku… rewelacja!
Czasem się spuszczam w szpilki i wylizuję z bucika! Też fajnie!

Fajna sprawa też lubię się spuści w damskie szpilki.Ja kosztowałem tylko swoją spermę ale aromat pończoszki albo rajstop tuż po wytrysku… rewelacja!
Czasem się spuszczam w szpilki i wylizuję z bucika! Też fajnie!
Mega podniecający widok swojej spermy na czarnych pończochach.Czy kogoś kręci widok spermy na rajstopach albo pończochach? Oczywiście na kobiecych nóżkach i tyłeczkach. Może ktoś ma jakieś ciekawe fotki...![]()
![]()
![]()
A jakie rajstopy najczęściej stają się obiektem, bądź też celem wytrysku ?Uwielbiam mieć spermę na nogach, czy to uda czy stopy. Bardzo mnie podnieca jeśli potem jestem w miejscach publicznych, w pracy, na imprezie czy spotkaniu rodzinnym i nikt nie wiem, że mam na sobie takie ślady.
Nie mam ulubionych rajstop do wytrysku, każde sie super do tego nadają, choć ostatnimi czasy najczęściej miałam spermę na zwykłych czarnych lub granatowych grubszych, nieprześwitujacych. Na takich zawsze ladnie widać spermę.A jakie rajstopy najczęściej stają się obiektem, bądź też celem wytrysku ?![]()
Mmmm aż się rozmarzyłemNie mam ulubionych rajstop do wytrysku, każde sie super do tego nadają, choć ostatnimi czasy najczęściej miałam spermę na zwykłych czarnych lub granatowych grubszych, nieprześwitujacych. Na takich zawsze ladnie widać spermę.![]()
Swoje? Czy innych?Uwielbiam zalewać nogi i stopy w rajstopach, pończochach etc.
Oczywiście, że kobiet..Swoje? Czy innych?
No niestety panie zeszły z modą na psy. A młodsze pokolenie to już po prostu dramat. Firmy pończosznicze pewnie niedługo zbankrutuje bo dziś znaleźć kobietę w spódniczce to święto.Większość kobiet które znam to spodnie i dresy, mówię o tych co widzę na ulicach
Bogate kobiety w dużych miastach, pewnie wolą spódniceNo niestety panie zeszły z modą na psy. A młodsze pokolenie to już po prostu dramat. Firmy pończosznicze pewnie niedługo zbankrutuje bo dziś znaleźć kobietę w spódniczce to święto.
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| J | Sperma na okularach | Seks | 36 | |
|
|
Sperma dla smakoszy | Fetysze i perwersje | 6 | |
| F | Sperma na stopy swojej kobiety | Fetysze i perwersje | 28 | |
| J | Sperma wytrysk | Fetysze i perwersje | 38 | |
| K | sperma z prezerwatywy | Fetysze i perwersje | 24 |